Kampioenenparade en Mascotte Challenge tijdens Korfbal Challenge

Korfbal Challenge

Jeugdveldkampioenen en mascottes opgelet. Op vrijdagavond 27 december is de vloer in Topsportcentrum Rotterdam van jullie. Op die eerste avond van de Korfbal Challenge is er namelijk een Kampioenenparade én een Mascotte Challenge.

Talent TeamNL Korfbal bijten die avond het spits af van de  twintigste editie van de Korfbal Challenge, waarna TeamNL Korfbal het opneemt tegen de Diamonds (België).

Kampioenenparade
Tussen die wedstrijden door mogen de jeugdveldkampioenen van de najaarscompetitie (C- en D-klassen achttallen, E- en F-klassen viertallen) deelnemen aan de jaarlijks terugkerende Kampioenenparade. Dit als extra beloning voor hun kampioenschap. De spelers en begeleiders van het kampioensteam lopen in clubtenue en met de verenigingsvlag een ereronde over het veld in het Topsportcentrum en worden vervolgens gehuldigd door topspelers, die actief zijn tijdens de Korfbal Challenge.

Is jouw team één van de genoemde jeugdveldkampioenen? Dan heeft je vereniging per e-mail een uitnodiging ontvangen met daarin meer informatie. De kampioensteams kunnen hun speciale Kampioenenparade-tickets bestellen via deze link.

Mascotte Challenge
Tijdens die Kampioenenparade worden ook de mascottes van de Mascotte Challenge aan het publiek voorgesteld. In de rust van het tweede avondduel strijden de mascottes tegen elkaar in een heuse Mascotte Race. Ben jij de mascotte van jouw vereniging? Zet dan samen met collega-mascottes Topsportcentrum Rotterdam op stelten en doe mee aan de Mascotte Race.

Meld je, net als MiniONDO van ONDO uit 's Gravenzande, via dit formulier aan voor de Mascotte Challenge.

Meer informatie over de Kampioenenparade en Mascotte Challenge vind je hier.

Avondprogramma 27 december
18.30 uur:  X: Talent TeamNL Korfbal - China
19.45 uur: Kampioenenparade & voorstellen mascottes
20:30 uur: Y: TeamNL Korfbal - Diamonds (België) (Mascotte Race in pauze duel)