Korfbal Challenge: pre-sale start 28 oktober

Korfbal Challenge: pre-sale start 28 oktober

Korfbal Challenge

De dagen worden korter, het zaalseizoen nadert. Dus wordt het ook de hoogste tijd om de Korfbal Challenge (27 - 30 december)in je agenda te zetten.

De Korfbal Challenge in Topsportcentrum Rotterdam biedt alles wat korfbal zo leuk maakt. Vier dagen lang topkorfbal in alle leeftijdscategorie√ęn en daarnaast verschillende side-events zoals de TeamNL Fandag, de Jeugd Challenge en de clinic G-Korfbal.

Dankzij de onderlinge strijd op de Korfbal Challenge worden de toplanden en -teams nog weer beter en komen we tot een nieuw Nederland U17 en U19. De constante ontwikkeling op gebieden als bijvoorbeeld spelregels en livestream, maakt dat de Korfbal Challenge de sport elk jaar weer een stapje verder vooruit helpt. Dit alles in de sfeer die korfbal kenmerkt. Wereldkampioenen ontmoeten fans en G-korfballers en worden gehuldigd, China ontmoet onze talenten, jeugdspelers doen buiten het veld nieuwe vriendschappen op en toeschouwers beleven mooie dagen. Extra leuk is het dat de Korfbal Challenge aan z'n twintigste editie toe is, dus die dagen worden éxtra bijzonder.

Het programma van de Korfbal Challenge vind je op korfbal.nl/korfbalchallenge.
De pre-sale start op 28 oktober. Wil je als eerste de beste tickets bestellen? Klik dan hier.

Datum: 3 oktober 2019 uur
Door: Redactie Korfbal.nl