Korfbal op het mediapark in Hilversum

Korfbal op het mediapark in Hilversum

TeamNL Korfbal

Afgelopen weekend kon er op het mediapark in Hilversum worden gekorfbald met internationals. Op de Open Studio Dagen kwamen bijna 30.000 bezoekers af. Vele enthousiaste liefhebbers konden afgelopen weekend op de sportexperience niet alleen sporten maar ook een kijkje nemen achter de schermen.

Korfballen met internationals
Tijdens de sportexperience van ALLSportsradio kon er ook worden gekorfbald. Jet Hendriks, Mick Snel, Friso Boode, Erwin Zwart, Mirjam Maltha, Marijn van den Goorbergh, Barbara Brouwer en Richard Kunst waren afgelopen weekend aanwezig namens Oranje. De bezoekers konden naast korfballen met internationals, ook op de foto en hun handtekening vragen. Kijk op onze facebookpagina voor foto's.

Open Studio Dagen
Op 3 en 4 september was de 9e editie van de Open Studio Dagen. De bezoekers kunnen een kijkje nemen achter de schermen. Jong en oud kan ervaren hoe radio- en televisieprogramma's worden gemaakt. Daarnaast konden er ook BN'ers worden gespot en een interactieve tv-show meemaken. Kijk voor meer informatie op OpenStudioDagen.nl

Luister ook de fragmenten terug van ALLsportradio via Soundcloud. (klik hier voor meer fragmenten)

 

Datum: 5 september 2016 uur