Met de hele vereniging naar de Jeugd Challenge

Korfbal Challenge

Fortis Korfbal reisde vorig jaar met meer dan vijftig leden in een grote gele bus van Oost-Souburg af naar Rotterdam voor de Jeugd Challenge. “Voor de spelers is de Jeugd Challenge een heel leuk teamuitje. Een combinatie van zelf lekker ballen tijdens het toernooi, al dan niet een prijs pakken, met z’n allen een hapje eten en genieten van een avondprogramma met topkorfbal. Na het schreeuwen en meezingen op de tribune volgt een gezellige busrit naar huis”, aldus Thomas Siahaya van Fortis.

De Jeugd Challenge is een toernooi voor A-, B-, C- en D-teams van alle niveaus. Zowel wedstrijd- als breedtekorfbalteams spelen een dynamische vorm van 4Korfbal. Het toernooi voor D-jeugd vindt plaats op zondag 29 december en de A-, B- en C-jeugd komt maandag 30 december in actie.

Verbinden en opvallen
Siahaya: “Tijdens de Jeugd Challenge ademt alles korfbal. Je raakt geïnspireerd en gemotiveerd door alles wat je om je heen ziet. Zulke uitstapjes zijn goed voor teambuilding en het verbinden van jeugdleden onderling. Er ontstaan vriendschappen tussen spelers van verschillende teams en dit maakt dat ze meer bereid zijn om voor elkaar klaar te staan in de competitie.”

Verbinding is niet de enige reden waarom Fortis dit soort uitstapjes organiseert. Het is ook een mooie manier om je vereniging meer zichtbaar te maken. Zo zegt de marketingman: “Met dit soort uitstapjes val je op, het maakt je aantrekkelijk voor nieuwe leden. Als kinderen voor een sport moeten kiezen, dan het liefst voor onze sport. En het liefst voor onze vereniging natuurlijk.’’

Tickets
Dat Fortis er dit jaar weer graag bij wilde zijn, bewees de titel van het artikel dat de vereniging na afloop van de Jeugd Challenge 2018 plaatste: ‘Alles aan de Jeugd Challenge 2018 was leuk’. De Fortisteams namen dan ook geen risico, bestelden snel hun tickets en zijn al verzekerd van een plek tijdens de Jeugd Challenge 2019.

Wil jij er ook zeker van zijn dat jouw team of vereniging mee kan doen aan de Jeugd Challenge? Koop dan snel je tickets via deze website. Let op: de tickets gaan erg hard en vol is vol.

Meer informatie over de Jeugd Challenge vind je hier.

Datum: 13 november 2019 - 18:00 uur