NK Beachkorfbal Indoor - Inschrijving is geopend!

NK Beachkorfbal Indoor - Inschrijving is geopend!

Beachkorfbal

Op 24 februari 2019 vindt het steeds populairder wordende NK Beachkorfbal Indoor in The Beach Aalsmeer plaats. En vanaf vandaag kun je inschrijven!

Het NK is voor bijna alle leeftijden van de E- tot en met de A-jeugd EN senioren. Het aantal deelnameplaatsen heeft een limiet en de run op deelnameplaatsen gaat ieder jaar sneller, dus als je zeker wilt zijn dat je kunt meedoen….snel inschrijven!

De jeugd kan meedoen op niveau hoog of niveau midden en er wordt 4-tegen-4 gespeeld (twee mannen, twee vrouwen). We adviseren om met minimaal 6 personen je team te formeren. Per categorie wordt een poule samengesteld. Ter indicatie: in de poules in de categorie ‘hoog’ zitten veelal teams die eerste klasse of hoger spelen. Voor de senioren is er geen niveaukeuze.

Deelname kost € 25,- per team. Inschrijven kan tot en met 17 februari 2019.

Je meldt je aan per team. Vanuit het inschrijfformulier word je direct naar de betalingsmodule geleid, dus je kunt direct afrekenen. Doe dit op tijd, dan weet je zeker dat je kunt deelnemen!

N.B.: zonder betaling is je team niet aangemeld! Heb je nog vragen over het toernooi of je aanmelding, mail dan naar beachkorfbal@knkv.nl.

Datum: 28 november 2018 - 14:00 uur