Rosolo langs Be Quick naar Dameskorfbal Zaalfinale

Rosolo langs Be Quick naar Dameskorfbal Zaalfinale

Dameskorfbal Zaalfinale Dameskorfbal

Met een 14-9 overwinning op Be Quick heeft Rosolo zich geplaatst voor de Dameskorfbal Zaalfinale. Nadat beide ploegen hun thuisduel hadden gewonnen, was een derde duel noodzakelijk. In een volgepakte hal liep de nummer twee van de ranglijst in de tweede helft weg bij de gasten uit Nuland.

Bij rust was het 7-6 voor de ploeg van WIll van de Kruijs, die volgend jaar Be Quick onder zijn hoede heeft. Vlak na de hervatting stond het 10-6, waarna Be Quick zich terugvocht. Door vervolgens toch naar 12-9 uit te lopen wist Rosolo de wedstrijd in het slot te gooien. Rosolo treft in de finale De Korfrakkers, dat in twee duels afrekende met Swift. Tickets voor de Dameskorfbal Zaalfinale in Indoor-Sportcentrum Eindhoven koop je hier.

Play-downs
Het eerste play-downduel tussen Oranje Wit (nummer 2 Hoofdklasse) en Prinses Irene (nummer 7 Topklasse) is geeindigd in 16-11 voor de thuisploeg.Bij rust was het al 11-6 voor de equipe van Edwin Griesheimer. Zondag staat de return gepland. De winnaar van de best of three-serie speelt komend seizoen in de Topklasse.

Datum: 2 april 2019 - 21:32 uur
Door: Redactie Korfbal.nl