Scholtmeijer verlengt bij TeamNL Korfbal

Scholtmeijer verlengt bij TeamNL Korfbal

TeamNL Korfbal

Het KNKV en bondscoach Wim Scholtmeijer hebben deze week het contract met een jaar verlengd. Scholtmeijer staat nu tot 1 januari 2021 aan het roer bij TeamNL Korfbal. Ook de overige vijf vaste stafleden blijven tot die tijd aan.

Scholtmeijer (36) zwaait sinds 1 januari 2014 de scepter bij TeamNL Korfbal. Onder zijn leiding werd Nederland Europees kampioen (2014, 2016, 2018), wereldkampioen (2015) en won het de World Games (2017). Momenteel werkt Scholtmeijer met TeamNL Korfbal toe naar het WK, dat van 1 tot en met 10 augustus in het Zuid-Afrikaanse Durban gespeeld wordt. 

De vaste staf van TeamNL Korfbal bestaat naast bondscoach Scholtmeijer uit assistent-bondscoaches Jennifer Tromp en Leon Braunstahl, arts Anne van Vegchel, fysiotherapeut Ada Jansen en teammanager Peter Boeren.

Blijvend de beste
Kees Rodenburg, directeur KNKV: “Wim is een jonge, gedreven coach, die samen met zijn staf in staat is om continu te vernieuwen. Deze contractverlenging stelt ons in staat om samen langer vorm te blijven geven aan ons doel om blijvend de beste te zijn, passend in onze olympische ambitie.”

Wim Scholtmeijer: “Ik heb de mooiste baan ter wereld en ben blij dat ik daar - samen met mijn staf - langer mee door kan gaan.”

Datum: 14 februari 2019 uur
Door: Redactie Korfbal.