Schrijf je nu in voor het NK Beachkorfbal Indoor!

Schrijf je nu in voor het NK Beachkorfbal Indoor!

NK Beachkorfbal

Het populaire NK Beachkorfbal Indoor in The Beach in Aalsmeer vindt plaats op zaterdag 24 maart 2018. Vanaf vandaag kun je je inschrijven!

Maart klinkt misschien nog ver weg, maar wacht niet te lang met inschrijven. De run op de deelnameplaatsen gaat ieder jaar sneller, dus de poules zijn snel gevuld. Als je er zeker van wilt zijn dat je kunt meedoen, dan is het advies: voorkom teleurstelling, twijfel niet te lang!   

Het NK is specifiek voor de jeugd (E t/m A), maar ook senioren kunnen deelnemen aan het evenement. Dat is ook als je alleen voor de gezelligheid komt al een aanrader! Voor hen vindt een toernooi plaats in een eigen poule. Een event voor elk team en elk niveau dus!

De jeugd kan meedoen op niveau hoog of niveau midden en er wordt 4-tegen-4 gespeeld (twee mannen, twee vrouwen). Per categorie wordt een poule samengesteld. Ter indicatie: in de poules in de categorie ‘hoog’ zitten veelal teams die eerste klasse of hoger spelen.

Deelname kost € 25,- per team. Het deelnemersveld is VOL.Inschrijven kan helaas niet meer.

Je meldt je aan per team. Vanuit het inschrijfformulier word je direct naar de betalingsmodule geleid, dus je kunt direct afrekenen. Doe dit op tijd, dan weet je zeker dat je kunt deelnemen!

N.B.: zonder betaling is je team niet aangemeld! Heb je nog vragen over het toernooi of je aanmelding, mail dan naar beachkorfbal@knkv.nl.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van alle Beachkorfbaltoernooien? En wil je kunnen deelnemen aan een NK Beachkorfbal en aan de rankingtoernooien? Word als KNKV-lid dan nu gratis Beachkorfballid!  

Datum: 24 november 2017 uur