Selectie TeamNL Korfbal op de Korfbal Challenge 2018 bekend

Korfbal Challenge

Bondscoach Wim Scholtmeijer maakte vrijdag de definitieve selectie bekend van TeamNL Korfbal op de Korfbal Challenge. TeamNL Korfbal zal in de vernieuwde toernooi-opzet alle vier avonden in actie komen in Rotterdam.

De groep bestaat uit acht mannen en acht vrouwen, en ziet er als volgt uit:

Heren:
Laurens Leeuwenhoek
Olav van Wijngaarden
Harjan Visscher
Erwin Zwart
Momo Stavenuiter
Jordi Pasma
Jelmer Jonker
Alwin Out

Dames:
Marjolijn Kroon
Esther Cordus
Marloes Frieswijk
Nienke Hintzbergen
Geertje Hoekstra
Anouk Haars
Marjolijn Schenk
Diana van der Vorst

De spelers en speelsters van Fortuna/Delta Logistiek en TOP/SolarCompleet konden niet worden geselecteerd voor de Challenge-selectie van TeamNL Korfbal. Zij zijn tijdens de Korfbal Challenge actief met hun eigen club.

Scholtmeijer kijkt uit naar de Korfbal Challenge: “Ik vind het altijd een geweldig toernooi, met dit jaar een waanzinnig deelnemersveld met internationale toplanden en topclubs uit Nederland. Met deze TeamNL Korfbal-selectie hebben we gewoon een goed team en ons doel is dan ook simpelweg winnen. Dat is in het verleden vaak gelukt en daar gaan we ook dit jaar weer voor.”

De Korfbal Challenge 2018 wordt van 27 tot en met 30 december gespeeld in Topsport Centrum Rotterdam. Meer info en tickets vind je hier.

Datum: 30 november 2018 - 12:00 uur
Door: Redactie Korfbal.