Spaar voor jezelf en jouw vereniging tijdens Wereld Bespaardag!

Advertentie

Vandaag is het 31 oktober en naast Halloween vieren we nog een andere speciale dag, namelijk Wereld Bespaardag! Het is altijd goed om een spaarpotje over te houden voor het einde van de maand. Ook houd je meer geld over om leuke dingen te doen! In 1914 werd de dag voor het eerst geïntroduceerd in Milaan. Wat doe jij om geld te besparen?

Handel bewust
Met enkele simpele handelingen kun jij al snel euro’s besparen! Douch eens vijf minuten minder lang of een aantal graden minder warm. Trek een dikke trui aan zet de verwarming een dagje uit. Hang je was op in plaats van deze in de droger te doen. Of stop een paar nieuwe veters in je sportschoenen, zodat deze nog een seizoen meekunnen.

Cashen met jouw Korfbal Cashback Card
Ben jij teveel gehecht aan een warme douche na het spelen van een wedstrijd? Wij hebben nog een goede bespaartip voor jou. Met de Korfbal Cashback Card ontvang je geld terug bij iedere aankoop!

Via het Korfbal Cashback Programma kun je met voordelen shoppen bij je favoriete winkels en online shops. Via cashback.korfbal.nl kun je je gratis en aanmelden, waarna je de Korfbal Cashback Card bij jou thuis in de bus ontvangt. Geef aan bij welke club jij speelt en spaar voor jezelf én voor jouw club! Met de kaart en je online profiel ontvang je Cashback & Shopping Points bij winkels bij jou in de buurt en bij meer dan 1000 online shops! Ontvang tot 5% Cashback bij Booking.com, AliExpress, ABOUT YOU en vele anderen van je favoriete webshops! Van iedere aankoop die je doet, gaat er 1% van het aankoopbedrag naar de vereniging! Zo bespaar jij niet alleen geld voor jezelf maar ook voor jouw vereniging!

Meld je hier gratis aan!

Datum: 31 oktober 2019 - 11:00 uur