Talent TeamNL Korfbal op bezoek bij DeetosSnel

Talent TeamNL Korfbal

Talent TeamNL Korfbal speelt in oktober in Tsjechië het IKF U21 European Korfball Championship 2019. In aanloop naar dat toernooi speelt de selectie van bondscoach Kees Vlietstra enkele oefenduels in het land. Maandagavond 20 mei neemt U21 het in Dordrecht op tegen DeetosSnel.

De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Jelle Berk en Wouter Dirks. Voorafgaand aan de wedstrijd verzorgt Talent TeamNL Korfbal een clinic voor C-jeugd en hiervoor hebben zich al vijftig kinderen aangemeld. Begin vorige week speelde U21 in Almelo een oefenduel tegen een Twentse selectie.

Voorbereiding
Talent TeamNL Korfbal traint elke maandag op Papendal en werkt in juli een stage in China af. In de weken voor het EK is de groep van Vlietstra elke maandag en dinsdag op Papendal. Na het EK sluit Talent TeamNL Korfbal het jaar af met de Korfbal Challenge.

Een overzicht van de toernooien van de nationale teams vind je hier.

Talent TeamNL Korfbal, U19 en U17 volg je via Instagram: jongoranjekorfbal.

Datum: 16 mei 2019 - 14:00 uur