Talents Only C en D, #11: Alles is nog mogelijk

Hoofdklasse B-jeugd

Met nog drie wedstrijden te gaan is de strijd in beide poules nog onbeslist. Zowel de wedstrijd tussen Fortis en Maassluis in poule C en tussen Woudenberg en Vriendenschaar in poule D laten zien dat alles nog mogelijk is.

De wekelijkse verslaglegging van 'Talents Only’ wordt mogelijk gemaakt door sim-only aanbieder Simpelfan van korfbal en sponsor van zeventien B1 teams die in de Zaal Hoofdklasse uitkomen.

Hoofdklasse C

Oranje Wit (D) B1 – ONDO B1
ONDO had de afgelopen twee wedstrijden verloren. Aangezien Albatros hem nu op de hielen zit, zal het zich moeten herpakken. Echter, de wedstrijd tegen hekkensluiter Oranje Wit kende ook een moeizame start. Hoewel het tot lange aanvallen kwam, was het afrondingspercentage laag. Hier maakte Oranje Wit goed gebruik van en de ploeg uit Dordrecht kon zo op een voorsprong komen. Door een tactische wissel aan de kant van ONDO kwam er meer rust in de ploeg. Het kon vervolgens de achterstand vlak voor rust ombuigen in een voorsprong. In de tweede helft zette ONDO deze lijn voor en kwam Oranje Wit er niet meer aan te pas. “We hebben genoeg kansen gecreëerd, alleen in de afronding waren we niet scherp. Gelukkig bleven we vertrouwen houden en geven aan elkaar, waardoor we uiteindelijk een stabiel overwinning hebben behaald”, aldus Kelly Deelen (coach ONDO B1). (Uitslag: 17-26)

Fortis B1 – Maassluis B1