Talents Only C en D #2: Veel spannende wedstrijden

Hoofdklasse B-jeugd

Op één uitzondering na lagen alle uitslagen in de tweede ronde van de poules C en D veel dichter bij elkaar dan in de eerste ronde en waren er veel nagelbijtende eindfases.

De wekelijkse verslaglegging van 'Talents Only’ wordt mogelijk gemaakt door sim-only aanbieder Simpelfan van korfbal en sponsor van zeventien B1 teams die in de Zaal Hoofdklasse uitkomen.

Hoofdklasse C

Oranje Wit (D) B1 – Albatros B1
Het was een spannende wedstrijd tussen de ploegen uit Dordrecht en Zwijndrecht. De score ging gelijk op, mede doordat beide ploegen moeite hadden om de korf te vinden. Aan de kant van Albatros had dit mogelijk te maken met een ziektegeval en een blessure van haar aanvoerder in de eerste helft. Met een ruststand van 5-5 gingen de ploegen de rust in. Albatros kwam scherper de kleedkamers uit, maar Oranje Wit liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en vocht zich terug in de wedstrijd. In een bloedstollende eindfase was het uiteindelijk Oranje Wit dat aan het langste eind trok. (Uitslag: 14-13)

Maassluis B1 – KCC B1