Talents Only: Hoofdklasse C en D #1

Hoofdklasse B-jeugd

Naast de Cashback World Korfbal League en de Hoofdklasse begon ook de B-jeugd weer aan het zaalseizoen. In poule C maakt Tempo meteen indruk met een ruime uitslag, PKC/SWKGroep deed dat nog in hogere mate in poule D. Fortis had nog een weekje vakantie, aangezien poule D slechts zeven ploegen bevat.

De wekelijkse verslaglegging van 'Talents Only’ wordt mogelijk gemaakt door Simpel, tevens sponsor van 16 B1 teams die in de Zaal Hoofdklasse uitkomen.

Hoofdklasse C

KCC/SO natural B1 – Die Haghe B1
In Capelle aan den IJssel mocht KCC B1 voormalig kwartfinalist Die Haghe ontvangen. KCC had zich vorig seizoen daarentegen net boven de degradatiestreep kunnen houden. We hebben het echter over B-jeugd, wat betekent dat teams er elk jaar weer compleet anders uit kunnen zien en kunnen presteren. Dit seizoen lijken de ploegen namelijk een stuk gelijkwaardiger. Beide teams hadden veel in te brengen in sporthal Schenkel, wat voor een vermakelijke wedstrijd zorgde. Uiteindelijk kwam KCC als winnaar uit de bus. Die Haghe krijgt volgende ronde poging twee tegen TOP. (Uitslag: 23-20)

Tempo B1 – Maassluis B1