Talents Only: Hoofdklasse C en D #12

Hoofdklasse B-jeugd

Speelronde 12 van de B-Hoofdklassen werd verdeeld over twee weken. In zowel poule C als poule D kwamen de eerste twee ploegen in actie op 21 februari, gevolgd door de andere teams op 2 maart. Ook kon Fortis zich in poule D verzekeren van een plaats in de kwartfinales, terwijl TOP/SolarCompleet bijna hetzelfde kon doen.

Hoofdklasse C

Maassluis B1 – KCC/SO natural B1
In poule C ging de vroege wedstrijd tussen de koploper en de hekkensluiter. KCC had zich al verzekerd van een plek bij de bovenste twee, terwijl Maassluis met twee punten de kans op handhaving al vergeven had. Het wedstrijdbeeld vormde zich dan ook naar die verhoudingen. KCC domineerde in Maassluis en wist haar tegenstander ruim onder de tien te houden. Maassluis had weinig in te brengen tegen de Capellenaren en leed een ruime, maar niet onverwachte nederlaag. KCC won en stelde de eerste positie op de ranglijst nog een ronde veilig. (Uitslag: 7-23)

Die Haghe B1 – Tempo B1