Talents Only: Hoofdklasse C en D #13

Hoofdklasse B-jeugd

In de voorlaatste ronden van B-Hoofdklassen C en D vielen de laatste beslissingen. In poule C werd duidelijk welke ploegen naar de kwartfinales gaan, kan de volgorde nog veranderen. In poule D sloot de koploper PKC/SWKGroep B1 het reguliere zaalseizoen af bij de hekkensluiter.

Hoofdklasse C

Sporting Delta B1 – Tempo B1
Het eerste duel van de week werd al op dinsdag gespeeld. Het duel tussen Tempo en Sporting Delta was begin februari gestaakt wegens een ongeval, en werd op 5 maart uitgespeeld. Toen de wedstrijd eerst gespeeld werd stond er nog veel op het spel, aangezien Sporting Delta destijds nog kon handhaven ten koste van Tempo. Dat was nu niet meer het geval. De spelers uit Alphen aan den Rijn reisden af naar Dordrecht om de laatste 20 minuten te spelen, beginnend bij een stand van 10-9. Al deze omstandigheden zorgden voor een relatief slordige wedstrijd. Uiteindelijk wist Sporting Delta de voorsprong te behouden. Sporting Delta wint het onderlinge duel tegen Tempo toch nog, maar heeft er geen profijt meer bij. (Uitslag: 19-16)

Fortuna/Delta Logistiek B1 – Maassluis B1