Talents Only: Hoofdklasse C en D #14

Hoofdklasse B-jeugd

Voor de B’s zit de zaalcompetitie erop. De laatste ronde van de B-Hoofdklasse C werden er vier onderlinge duels uitgevochten, met als belangrijkste het duel in Sassenheim. Daar kon TOP/SolarCompleet als koploper de kwarfinales ingaan door koploper KCC/SO natural te verslaan.

De wekelijkse verslaglegging van 'Talents Only’ wordt mogelijk gemaakt door sim-only aanbieder Simpelfan van korfbal en sponsor van 16 B1 teams die in de Zaal Hoofdklasse uitkomen.

Hoofdklasse C

Maassluis B1 – Sporting Delta B1
Het eerste duel van de laatste ronde ging tussen de degradanten van poule C. Maassluis en Sporting Delta konden beide niets meer aan hun lot doen, maar Maassluis kon nog wel van de laatste plek afkomen door met meer dan drie punten te winnen van de bezoekers uit Dordrecht. Daar wist de ploeg zonder meer in te slagen. Na twee volle helften was het de thuisploeg die met een verschil van zes punten aan de leiding stond, en daarmee als zevende op de ranglijst eindigt. Sporting Delta heeft lang mogen meedoen om handhaving, maar eindigt uiteindelijk als hekkensluiter. (Uitslag: 19-13)

TOP/SolarCompleet B1 – KCC/SO natural B1