Talents Only: Hoofdklasse C en D #2

Hoofdklasse B-jeugd

Afgelopen weekend lieten poule C en D van de B-Hoofdklasse een breed scala aan wedstrijden zien. Sporting Delta moest in de achtervolging bij Tempo, Avanti/Flexcom beleefde een ongewone openingsfase in Maassluis en de derby tussen Oranje Wit en DeetosSnel was eindigde in een eenzijdige doelpuntenregen.

De wekelijkse verslaglegging van 'Talents Only’ wordt mogelijk gemaakt door Simpel, tevens sponsor van 16 B1 teams die in de Zaal Hoofdklasse uitkomen.

Hoofdklasse C

TOP/SolarCompleet B1 – Die Haghe B1
In Sassenheim waren de bezoekers uit Den Haag het grootste deel van de wedstrijd de baas. Die Haghe nam het initiatief vanaf de eerste minuut en kwam vroeg op voorsprong. TOP wist te herstellen en aan te sluiten, maar na de 5-5 kwam de spreekwoordelijke bal weer bij de Hagenezen te liggen. Het fellere en scherpere Die Haghe liep weer uit naar drie verschil, wat de ruststand op 8-11 bracht. In de tweede helft presteerde TOP beter, maar wist niet meer bij de bezoekers in de buurt te komen. Het verschil bleef rond de drie hangen, wat genoeg was voor de bezoekers om de punten verdiend mee naar Den Haag te nemen. (Uitslag: 15-19)

Maassluis B1 – Avanti/Flexcom B1