Talents Only: Hoofdklasse C en D #3

Hoofdklasse B-jeugd

Na drie speelronden begint er steeds meer een rangorde in B-Hoofdklassen C en D te verschijnen. In Hoofdklasse C zorgden alle wedstrijden voor een uitslag met behoorlijk verschil. In poule D maakten KOAG en Vriendenschaar het wel spannend.

De wekelijkse verslaglegging van 'Talents Only’ wordt mogelijk gemaakt door Simpel, tevens sponsor van 16 B1 teams die in de Zaal Hoofdklasse uitkomen.

Hoofdklasse C

Sporting Delta B1 – Fortuna/Delta Logistiek B1
In Dordrecht vond het duel tussen de hekkensluiters in B-Hoofdklasse C plaats. Fortuna/Delta Logistiek en Sporting Delta stonden beide nog droog en begonnen de wedstrijd met de intentie punten te pakken. Het voordeel kwam echter al snel bij de bezoekers te liggen. Fortuna kwam op een gat van drie, dat het vrijwel de hele wedstrijd intact wist te houden. Naarmate het eindsignaal naderde deed Sporting Delta er alles aan om terug te komen in de wedstrijd, maar dit leidde tot enkele vrije ballen en strafworpen waaruit Fortuna de voorsprong kon uitbreiden. Hiermee verzekerde Fortuna/Delta Logistiek zich van de winst, en daarmee de eerste punten. Sporting Delta zal het nog even nul punten moeten doen. (Uitslag: 15-23)

Die Haghe B1 – Maassluis B1