Talents Only: Hoofdklasse C en D #4

Hoofdklasse B-jeugd

In speelronde 4 van B-Hoofdklasse C wist TOP/SolarCompleet zonder problemen Maassluis aan de kant te zetten, terwijl Avanti/Flexcom de strijd aanging met het nog altijd ongeslagen KCC/SO natural. In poule D zette Fortis een ijzersterke wedstrijd neer tegen Oranje Wit en vochten DSC en PKC/SWKGroep de strijd om de eerste plek uit.

Hoofdklasse C

Sporting Delta B1 – Die Haghe B1
Het nog puntloze Sporting Delta kreeg Die Haghe op bezoek. De Hagenezen hadden alleen tegen koploper KCC puntverlies geleden, en toonde dat al snel in Dordrecht. De ploeg kwam op een vroegen 0-3 voorsprong. Even leek Sporting Delta zich in de wedstrijd te kunnen houden door de 2-4 op het scorebord te zetten, maar het Haagse tempo schoot omhoog. Sporting Delta werd compleet overrompeld, en tegen de tijd dat het rustsignaal klonk stond de stand op 3-11. In de tweede helft dacht Die Haghe de overwinning wel bijna binnen te hebben, maar de thuisploeg kwam veel sterker uit de kleedkamer. De Dordtenaren werkten zich terug naar een stand van 10-13. Verder kwam Sporting Delta echter niet, want vanaf die stand wist Die Haghe zich weer op te richten. Via 11-17 wist de ploeg uiteindelijk toch met een ruime overwinning naar huis te gaan. Die Haghe blijft een van de grootste dreigingen voor KCC, terwijl de eerste punten van Sporting Delta nog op zich laten wachten. (Uitslag: 13-20)

TOP/SolarCompleet B1 – Maassluis B1