TeamNL Korfbal krijgt roadshow van TeamNL Athlete Services

TeamNL Korfbal krijgt roadshow van TeamNL Athlete Services

TeamNL Korfbal

TeamNL Korfbal kreeg deze week bezoek van een delegatie van TeamNL Athlete Services. Nienke Kingma, Wanda Schapendonk en Marti ten Kate gaven op Papendal uitleg over TeamNL en de voorzieningen die hieraan gekoppeld zijn. Deze workshop is onderdeel van de roadshow, die TeamNL Athlete Services bij alle TeamNL-programma’s draait.

Een greep uit de voorzieningen die in twee uur tijd voorbijkwamen: topsportstatus, inkomen, verzekeringen, vervoer, onderwijs, arbeidsmarkt, en (juridisch) advies. De sessie bevatte ook een TeamNL-quiz, die werd gewonnen door international Jordi Pasma. Na afloop kregen alle leden van TeamNL Korfbal een TeamNL-goodiebag mee naar huis.

Na de afsluiting van Kingma sprak bondscoach Wim Scholtmeijer zijn dank uit richting de drie vertegenwoordigers van TeamNL Athlete Services: “Jullie laten zien dat TeamNL er écht is voor de sporters en ik heb grote waardering voor wat jullie de afgelopen jaren hebben neergezet om ons te ondersteunen. Met een hulpvraag weten we jullie te vinden.”

TeamNL Korfbal volg je via Instagram!

Datum: 11 mei 2019 uur
Door: Redactie Korfbal.nl