Topklasse werkt toe naar 5 april 2020

Topklasse werkt toe naar 5 april 2020

Dameskorfbal

Zondag 17 november gaat ook in de Dameskorfbal Topklasse de zaalcompetitie van start. Nederlands kampioen Rosolo opent het nieuwe seizoen tegen verliezend finalist De Korfrakkers. De Dameskorfbal Zaalfinale vindt plaats op zondag 5 april 2020.

De twee beste teams van de Hoofdklasse A-jeugd en de Topklasse strijden die dag om de nationale titel in het Dameskorfbal. Het decor van de finaledag van seizoen 2019-2020 is Sporthal de Vijfkamp in Eindhoven. De organisatie is in handen van DSC in samenwerking met het KNKV.

Samen
Na onderling overleg hebben de verenigingen uit de Topklasse dames er voor gekozen de finale te laten plaatsvinden op zondag 5 april. Daarmee was het noodzakelijk uit te wijken naar een andere locatie. Omdat op zaterdag 4 april in Ahoy Rotterdam de Korfbal Leaguefinale wordt gehouden, is bij de Dameskorfbal zaalfinale gekozen voor een gezamenlijke organisatie met DSC, dat ervaring heeft met het organiseren van grotere evenementen.

Met de keuze voor Sporthal de Vijfkamp vervalt dit seizoen het Indoor Sport Spektakel, het jaarlijkse evenement voor C-, en B-jeugd.

Korfbal.nl/dames
Op korfbal.nl/dames vind je de teams, het programma, nieuws en de verslagen van de Topklasse.
 

Datum: 15 november 2019 uur
Door: Redactie Korfbal.nl