Twee keer zoveel winnende scheidsrechters!

Arbitrage

Tot 11 september konden verenigingen in het kader van de Week van de Scheidsrechter een scheidsrechter nomineren die een bijzondere prestatie heeft geleverd, een jong talent is of iemand die een steuntje in de rug verdient. Daar is enthousiast gehoor aan gegeven. Zo enthousiast dat besloten is om nóg meer winnaars uit te roepen!

In groten getale zijn de scheidsrechters genomineerd door hun verenigingen. De vele aanmeldingen laten zien dat ontzettend veel leden actief bezig zijn met arbitragezaken binnen de eigen vereniging. Vrijwilligers die altijd willen bijspringen als dat noodzakelijk is, bijzonder gemotiveerd zijn en bovenal het fluiten van wedstrijden leuk vinden.

Overweldigd door dit enthousiasme hebben we besloten om twee keer zoveel scheidsrechters te belonen! Maar liefst vijftien scheidsrechters ontvangen een uitnodiging voor de finaledag van de Korfbal Challenge 2016 in Rotterdam. Zij mogen een dag meelopen met een topscheidsrechter (voorbereiding op de wedstrijd, wedstrijd bekijken, de nabespreking bijwonen) en zo alles van dichtbij meemaken.

Spannend! Zit jullie scheidsrechter erbij? Of misschien jij zelf? Dat houden we dus nog even voor ons. Zet de Week van de Scheidsrechter in ieder geval op de agenda en ga alvast brainstormen over hoe jullie je scheidsrechters tijdens die week een extra blijk van waardering kunnen geven. Veel plezier met de voorbereidingen!

Heb je daarbij nog inspiratie nodig, bekijk dan deze tips eens.
Met de contactpersonen van de winnende verenigingsscheidsrechters zal contact worden opgenomen. De winnaars worden tevens in de Week van de Scheidsrechter bekendgemaakt op knkv.nl.

Datum: 21 september 2016 uur