Vacature (web)redacteur Korfbal.nl

Vacature (web)redacteur Korfbal.nl

Vacatures

Ben jij groot liefhebber van korfbal? Wil jij altijd van alles op de hoogte zijn? Is opereren in een team jou op het lijf geschreven? Heb je een vlotte schrijfstijl, wil je die graag ontwikkelen of ben je liever achter de schermen bezig met het plaatsen van artikelen en het bedienen van social media? Dan is een rol als redacteur of webredacteur van Korfbal.nl misschien wel iets voor jou!

Bij Korfbal.nl maak je onderdeel uit van een enthousiast team redacteuren dat voor de interviews zorgt – zowel geschreven als via video’s – en een groep webredacteuren die er voor zorgen dat al die content netjes en op tijd op de website en social media verschijnt.

Werken als webredacteur doe je vanuit huis en dat maakt het lekker overzichtelijk. Redacteuren gaan regelmatig op pad, maar halen veel verhalen ook ‘gewoon’ telefonisch binnen, om het vervolgens uit te werken. Op Korfbal.nl volgen we vooral het topkorfbal – Korfbal League, Oranje-teams, Hoofdklassen – maar er is ook aandacht voor de breedtesport en andere korfbalvormen, zoals beachkorfbal.

De redactie van Korfbal.nl bestaat uit een aantal journalisten (in spé) die veel ervaring opgedaan hebben door het spreken met trainers, spelers, speelsters en bestuurders. Een ideale leerschool dus, maar ook een plek waar mensen zonder journalistieke achtergrond meer dan welkom zijn om ook een bijdrage te leveren. We helpen jou graag op weg!

Dus, ben je?

  • Enthousiast over korfbal;
  • Nieuwsgierig;
  • Kundig met de Nederlandse taal;
  • Minimaal 16 jaar oud;
  • Een teamspeler/speelster.

Vul dan dit formulier in!

Datum: 31 juli 2020 uur
Door: Redactie Korfbal.nl