Verrassende zege ODC in Dameskorfbal Bekercompetitie

Competitie Dameskorfbal

Donderdag 25 april werden de kwartfinalewedstrijden gespeeld in de Bekercompetitie Dameskorfbal.

Verliezend zaalfinalist Be Quick won nipt in Velden van Swift met 14 – 16. Terwijl in de Kempische derby Stormvogels uit Luyksgestel de strijd aan ging met DDW. DDW pakt hier met 9 – 15 de winst en een ticket naar de halve finale. Spes ontving de fusieclub ODC. In deze kwartfinale waren de doelpunten schaars en trok ODC aan het langste eind, uitslag 5 – 9. Prinses Irene, die zich in de zaal uiteindelijk handhaafde in de Topklasse trof thuis de zaalkampioen Rosolo uit Reusel, welke ook hier de betere ploeg was, 5 – 13.

Halve finales
De loting voor de halve finales is inmiddels geweest. Op donderdag 9 mei worden de volgende twee wedstrijden gespeeld. Aanvang 20.00 uur

Rosolo – Be Quick , Sportpark Den Hoek, Reusel

ODC – DDW, Sportpark Ommel, Ommel

Beide winnaars staan in de finale op donderdag 6 juni aanstaande. De finale wordt gehouden bij KVS’17, Zuideinderpark, Schijndel. Aanvang 20.00 uur.

Datum: 30 april 2019 - 13:45 uur