Vier redenen om mee te doen aan de Jeugd Challenge

Korfbal Challenge

De Korfbal Challenge komt eraan. En dat is meer dan alleen topkorfbal. Voor alle doelgroepen, voor alle leeftijden, is er wel wat te doen. Dus ook voor de A’tjes, B’tjes en C’tjes van jouw club. Want ook dit jaar hebben we weer een Jeugd Challenge georganiseerd op 27 en 29 december. En we zijn zo vrij geweest om vier redenen te bedenken waarom jij met jouw team mee moet doen aan de Jeugd Challenge.

1. We kunnen nooit teveel korfballen
In de kerstvakantie is er vaak geen training en in ieder geval geen competitie. Hoe zorg je dan dat je van al die calorieën afkomt van de twee kerstdiners? Precies, door mee te doen op 27 of 29 december aan de Jeugd Challenge.

2. Op een prachtige locatie in het Topsportcentrum Rotterdam
We spelen in het Topsportcentrum Rotterdam. Een prachtige locatie, gelegen naast voetbalstadion De Kuip.

3. Snelle, dynamische en leuke regels
De korven staan gedraaid naar de achterkant, je kunt driepunters scoren, je speelt monokorfbal en slechts vijftien minuten per wedstrijd. Het gaat snel, het spel is dynamisch en je mag ook nog eens onbeperkt door wisselen. Ga je voor de beker? Of vind je vooral het plezier het belangrijkste?

4. ’s Avonds genieten van de beste spelers van de wereld
Moe maar voldaan, dat ben je aan het eind van de middag. Even opfrissen, omkleden en op zoek naar een plekje op de tribune. Want ’s avonds geniet je van de beste spelers van de wereld. TOP/SolarCompleet, Fortuna Delta Logistiek, de TeamNL Korfbal (zonder spelers van TOP en Fortuna), de Diamonds (Belgische nationale team), Chinees Taipei, China, Suriname en Talent TeamNL Korfbal doen mee. Reken maar dat dat spektakel wordt.

Kortom, als je dus in de A, B of C speelt en je hebt op 27 of 29 december nog niets te doen? Zorg dan dat je snel aanmeldt. We spelen tussen 9.00u en 17.00u. Aanmelden? Dat gaat automatisch als je voor jezelf en jouw teamgenoten kaarten (€ 15,- per persoon, inclusief ticket voor het avondprogramma) koopt via www.korfbal.nl/tickets

Datum: 22 november 2018 - 11:30 uur
Door: Redactie Korfbal.