Vraag nu de Korfbal Cashback Card aan!

Korfbal League

Met de Korfbal Cashback Card shop je bij meer dan 120.000 Cashback Partners over de hele wereld en geniet je van aantrekkelijke shopvoordelen. Tegelijkertijd support je jouw vereniging en de korfbalsport in het algemeen met het Korfbal Cashback Programma!

Wanneer je shopt bij de online en fysieke Cashback Partners, ontvang je tot wel vijf procent van het aankoopbedrag terug in de vorm van Cashback. Bovendien verzamel je waardevolle Shopping Points. Deze kun je vervolgens inruilen voor een aantrekkelijke Shopping Point Deal, opgezet door de Cashback Partners. Daarnaast gaat er tot één procent van het aankoopbedrag naar jouw vereniging en de korfbalsport in het algemeen!

Veel Cashback Partners hebben ook exclusieve aanbiedingen, dit betekent dat je meer geld bespaart tijdens het shoppen.

Registreer je nu online op cashback.korfbal.nl. Na jouw online registratie wordt er via de post een gepersonaliseerde Korfbal Cashback Card naar jou toegezonden.

Vraag de Korfbal Cashback Card aan via Cashback.korfbal.nl!

Datum: 9 november 2018 - 16:30 uur