Welke ideeën heb jij voor Beachkorfbal?

Welke ideeën heb jij voor Beachkorfbal?

Beachkorfbal Beleidszaken

Wat een uniek evenement hebben we vorige maand mogen organiseren: een open EK Beachkorfbal! Een mooi toonbeeld van hoe Beachkorfbal zich zowel nationaal als internationaal ontwikkelt. En nu? Hoe zetten we die ontwikkeling voort? Daar heb jij vast ideeën over. Denk mee!

Steeds meer enthousiaste deelnemers en supporters genieten van Beachkorfbal. Dat biedt kansen om de sport uit te breiden. Welke vervolgstappen kunnen we gezamenlijk zetten om Beachkorfbal komend seizoen verder te ontwikkelen? Deel je ideeën met collega-verenigingen en het KNKV tijdens een van de bijeenkomsten 'Doe meer met Beachkorfbal!'

Heb je zelf geen ideeën, maar wel vragen omtrent Beachkorfbal, dan adviseren we je eveneens om de bijeenkomsten bij te wonen. Naast de aanwezige inspiratie krijg je er ook antwoord op je vragen over de aanleg van beachvelden, het organiseren van rankingtoernooien en over Beachkorfbal op het onderwijs. Schrijf je direct in voor één van de onderstaande drie avonden in oktober. Deelname is gratis, de avonden vinden plaats van 19.30 - 21.00 uur.

  • 18 oktober bij KVZ in Zutphen
  • 25 oktober bij DSC in Eindhoven

 

Datum: 5 september 2017 - 16:22 uur
Door: Redactie Korfbal.