Winnaars aankleedactie Simpel.nl 2020

Advertentie Korfbal

Als partner en fan van korfbal besloot Simpel dit seizoen aan 30 B-teams een pakket met inschietshirts of barpersoneelskleding aan te bieden. Maar liefst 167 teams/clubs reageerden op de oproep van ambassadeurs Mick Snel en Jet Hendriks en zonden de leukste en mooiste motivaties in.

Het was niet makkelijk, maar Simpel heeft 15 teams gekozen om blij te maken met de inschietshirts en nog eens 15 clubs die een kledingpakket voor hun barpersoneel ontvangen.

De gelukkige clubs zijn:

• VIKO
  • TOP/SolarCompleet
  • DeetosSnel

In eerste instantie is er een incomplete winnaarslijst online gekomen, waarvoor onze excuses. Alle winnaars hebben bericht gehad van Simpel. Aan alle teams die niet zijn geselecteerd: Simpel wil graag alle aanmeldingen honoreren, maar helaas is dit niet mogelijk. Simpel wenst iedereen heel veel succes de komende wedstrijden!

Datum: 10 januari 2020 uur