Winnaars Simpel.nl clubactie

Hoofdklasse B-jeugd

Als partner van korfbal en fan van alle vrijwilligers, bood Simpel ook dit seizoen weer een mooi kledingpakket voor scheidsrechters of barpersoneel. Ambassadeur Jet Hendriks riep alle clubs op daar zich voor aan te melden en dat hebben we geweten: maar liefst 90 clubs reageerden positief kwamen met hartverwarmende pleidooien om Simpel voor hun club te laten kiezen!

Door dit grote enthousiasme heeft Simpel besloten om niet 16 clubs, maar om 20 clubs te belonen. Onderstaande clubs kunnen binnenkort mail verwachten over de praktische invulling, op basis van hun gemaakte keuze voor het scheidsrechters- of barpersoneelspakket:

AKC Rohda, Amsterdam
Wêz Handich en DOW, Rottevalle
CKV ONDO, ‘s-Gravenzande

Gefeliciteerd!

Aan alle clubs die niet zijn geselecteerd: hoe graag Simpel het ook wil, het lukt helaas niet alle clubaanmeldingen te honoreren. Veel succes met jullie ingezette aandacht voor een verbeterd scheidsrechters- of kantine-team, daar kan elk aangemelde club hartstikke trots op zijn!

Datum: 12 oktober 2017 - 17:02 uur