Wordt jullie #sportplezier beloond met een clinic van TeamNL Korfbal?

Korfbal TeamNL Korfbal

De Week van het Sportplezier komt er weer aan, 5-11 maart is het zover! Vorig jaar werd kv Sparta uit Zevenhuizen Sportpleziervereniging van het Jaar en won zij een clinic van TeamNL Korfbal. Een bekroning op een week vol sportplezier; dat was win-win. En jouw vereniging maakt dit jaar ook kans op zo’n geweldige clinic én kan de titel overnemen!

Waar wordt de jeugd op jouw vereniging blij van? Wat zou jouw korfbalvereniging kunnen organiseren om daaraan bij te dragen? Organiseer die activiteiten tijdens de Week van het Sportplezier van 5 – 11 maart en maak dit zichtbaar op de sociale media. Gebruik daarbij de hashtag #sportplezier en je maakt kans op de titel Sportpleziervereniging van het Jaar en een clinic van TeamNL Korfbal op jouw vereniging!

De meest zichtbare, originele en actieve verenigingen maken kans. En win je de prijs niet, dan heb je toch maar even heel mooie promotie gemaakt voor je vereniging. Want dat is toch de leukste korfbalvereniging van de regio?

Zie voor meer informatie en tips voor activiteiten de pagina www.korfbal.nl/week-van-het-sportplezier.

Foto: kv Sparta Zevenhuizen

Datum: 25 januari 2018 - 09:30 uur