Zo Simpel; beloon jouw super vrijwilliger

Advertentie

Met de toetreding van Simpel als supporter van korfbal, is er niet enkel een nieuwe shirtsponsor bij 15 clubs en niet enkel een naamsvermelding op de homepage van NLKorfbal, maar er is meer. De telecomaanbieder wil zich expliciet inzetten om het vrijwilligersbeleid van clubs te ondersteunen. Dit omdat Simpel de waarde van vrijwilligers in onze sport zeer erkent en daar daarom graag in wil bijdragen.

Om die reden gaat Simpel, samen met NLKorfbal, maandelijks op zoek naar de Vrijwilliger van de Maand. En dat gebeurt aan de hand van thema’s. Aangezien momenteel de Week van de Scheidsrechter in volle gang is, trappen we ook af met de Scheidsrechter van de Maand.

Wie verdient het volgens jou om eens extra in de spotlight te staan, omdat hij of zij zijn taak als scheidsrechter op wat voor manier dan bijzonder invult? Nomineer diegene op onze Facebook-pagina, met een korte motivatie en wie weet wordt hij of zij wel de Scheidsrechter Van De Maand! Welke te gekke prijs je kunt winnen? Niet alleen twee tickets voor de EK finale, maar ook een Meet & Greet met een man die al meerdere Korfbal Leaguefinales, waaronder de laatste in Ziggo Dome, als arbiter achter zijn naam heeft staan: Ed Hom. Ben je genomineerd? Zorg dan dat je op 25 oktober om 20.00u in je agenda vrijhoudt, want het kan zo zijn dat jij dan als Winnaar in Dordrecht zit. Bereid alvast wat vragen voor en bedenk alvast wie je mee zou nemen.

Nomineren kan tot 17 oktober. Op 18 oktober maken we de winnaars bekend.

Meer informatie over het partnership van Simpel? Klik hier.

Datum: 3 oktober 2016 uur