Zo Simpel; beloon jouw super vrijwilliger

Korfbal Zichtbaar Sportief

Met de toetreding van Simpel als supporter van korfbal, is er niet enkel een nieuwe shirtsponsor bij 16 clubs en niet enkel een naamsvermelding op de homepage van Korfbal.nl, maar er is meer. De telecomaanbieder wil zich expliciet inzetten om het vrijwilligersbeleid van clubs te ondersteunen. Dit omdat Simpel de waarde van vrijwilligers in onze sport zeer erkent en daar daarom graag in wil bijdragen.

Om die reden gaat Simpel, samen met Korfbal.nl, maandelijks op zoek naar de Vrijwilliger van de Maand. En dat gebeurt aan de hand van thema’s. Deze maand zijn we op zoek naar jullie favoriete trainer of coach.

Wie verdient het volgens jou om eens extra in de spotlight te staan, omdat hij of zij zijn taak als trainer of coach op wat voor manier dan bijzonder invult? Nomineer diegene op onze Facebook-pagina, met een korte motivatie en wie weet wordt hij of zij wel de Vrijwilliger Van De Maand! Welke te gekke prijs je kunt winnen? Een op maat gemaakt trainerspakket van Korfbaltotaal.

Nomineren kan tot en met 19 december op onze Facebook-pagina. Op 20 december maken we de winnaars bekend. Meer informatie over het partnership van Simpel? Klik hier.

Datum: 9 december 2016 uur