Skip to the main content

NK Beachkorfbal Indoor gaat niet door

Beachkorfbal

Het NK Beachkorfbal Indoor, dat 26 februari in The Beach Aalsmeer plaats zou vinden, vindt geen doorgang. Dit vanwege de vele onzekerheden omtrent de organisatie van het (indoor) evenement.

Dit indoortoernooi op het zand voor iedereen van de E-, D-, C-, B- en A-jeugd is elk jaar weer een succesvol evenement in de voorjaarsvakantie. Het is dan ook jammer dat het, net als vorig jaar, niet plaats kan vinden. Alle betrokkenen zijn inmiddels geïnformeerd en teams die zich al hadden aangemeld krijgen het inschrijfgeld teruggestort.

NK Beachkorfbal Outdoor
Op zondag 21 augustus vindt het NK Beachkorfbal Outdoor plaats in The Hague Beach Stadium in Scheveningen. Houd de website hiervoor in de gaten.

Met vragen kun je contact opnemen via beachkorfbal@knkv.nl

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

NK Beachkorfbal Outdoor: jij bent er toch ook bij?
Beachkorfbal
NK Beachkorfbal Outdoor: jij bent er toch ook bij?
Wat is er nou mooier dan het seizoen gezamenlijk starten met een leuk beachkorfbaltoernooi? Op zaterdag 21 augustus aanstaande is het The Hague Beachstadium het decor voor het NK Beachkorfbal Outdoor en jij kunt er bij zijn!
Lees meer
Laatste plekken voor NK Beachkorfbal Outdoor
Beachkorfbal
Laatste plekken voor NK Beachkorfbal Outdoor
Voor het NK Beachkorfbal Outdoor op 28 augustus zijn nog een paar plekken vrij voor deelname. Bij de meeste categorieën kunnen nog twee teams geplaatst worden.
Lees meer
Inschrijvingen NK Beachkorfbal Outdoor 2022 gestart
Beachkorfbal
Inschrijvingen NK Beachkorfbal Outdoor 2022 gestart
Zondag 21 augustus 2022 is The Hague Beach Stadium in Scheveningen weer het decor van het NK Beachkorfbal Outdoor voor E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren. Wil jij samen met jouw team het korfbalseizoen gezellig inluiden met een leuk beachkorfbaltoernooi? Meld jouw team dan snel aan!
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Selectie World Games 2022 bekend
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #9: alle kruisfinalisten bekend