Skip to the main content

NK Beachkorfbal Indoor gaat niet door

Beachkorfbal

Het NK Beachkorfbal Indoor, dat 26 februari in The Beach Aalsmeer plaats zou vinden, vindt geen doorgang. Dit vanwege de vele onzekerheden omtrent de organisatie van het (indoor) evenement.

Dit indoortoernooi op het zand voor iedereen van de E-, D-, C-, B- en A-jeugd is elk jaar weer een succesvol evenement in de voorjaarsvakantie. Het is dan ook jammer dat het, net als vorig jaar, niet plaats kan vinden. Alle betrokkenen zijn inmiddels geïnformeerd en teams die zich al hadden aangemeld krijgen het inschrijfgeld teruggestort.

NK Beachkorfbal Outdoor
Op zondag 21 augustus vindt het NK Beachkorfbal Outdoor plaats in The Hague Beach Stadium in Scheveningen. Houd de website hiervoor in de gaten.

Met vragen kun je contact opnemen via beachkorfbal@knkv.nl

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

NK Beachkorfbal: nog één week om je aan te melden
Beachkorfbal Evenementen
NK Beachkorfbal: nog één week om je aan te melden

Al meer dan vijfhonderd liefhebbers hebben zich ingeschreven voor het NK Beachkorfbal op 28 augustus in The Hague Beach Stadium (Scheveningen). Nog niet aangemeld met je team? Dat kan nog tot en met 18 augustus.

Lees meer
Korfbalzomer: de aftermovie
Beachkorfbal
Korfbalzomer: de aftermovie

Afgelopen weekend is de competitie weer begonnen. De kop is eraf na een mooie #korfbalzomer. Onderdeel van deze #korfbalzomer waren het NK Beachkorfbal Outdoor in Scheveningen en het NK Beachdameskorfbal Outdoor in Nuenen. Nagenieten van de korfbalzomer doe je in onderstaande aftermovie.

Lees meer
Ook NK Beach voor dameskorfbal op 30 augustus
Beachkorfbal Evenementen
Ook NK Beach voor dameskorfbal op 30 augustus

Vanwege de grote belangstelling voor het NK Beachkorfbal Outdoor op zondag 30 augustus in het The Hague Beachstadium, is besloten om op een tweede beachkorfbal locatie een NK Beachdameskorfbal Outdoor te laten plaatsvinden. Dit toernooi voor dameskorfbalteams wordt op zondag 30 augustus bij NKV in Nuenen georganiseerd. De D-, C-, B-, A-jeugd en senioren kunnen hier aan deelnemen. Aanmelden kan nog tot 10 augustus.

Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Records: Op weg naar ronde getallen
Internationaal TeamNL Korfbal
VIDEO: Afscheid Snel, Split en Pikaar