Skip to the main content

NK Beachkorfbal: nog één week om je aan te melden

Beachkorfbal Evenementen

Al meer dan vijfhonderd liefhebbers hebben zich ingeschreven voor het NK Beachkorfbal op 28 augustus in The Hague Beach Stadium (Scheveningen). Nog niet aangemeld met je team? Dat kan nog tot en met 18 augustus.

Top- of breedtesporter, jong of oud: iedereen kan deelnemen aan dit al jaren succesvolle en leuke beachkorfbaltoernooi, dat van 12.00 tot 16.00 uur duurt.

Aanmelden
Je kunt je team tot en met 18 augustus aanmelden via dit formulier. Deelname kost 25 euro per team. Zonder betaling is je team niet aangemeld. Met vragen kun je hier terecht: beachkorfbal@knkv.nl.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Ook NK Beach voor dameskorfbal op 30 augustus
Beachkorfbal Evenementen
Ook NK Beach voor dameskorfbal op 30 augustus
Vanwege de grote belangstelling voor het NK Beachkorfbal Outdoor op zondag 30 augustus in het The Hague Beachstadium, is besloten om op een tweede beachkorfbal locatie een NK Beachdameskorfbal Outdoor te laten plaatsvinden. Dit toernooi voor dameskorfbalteams wordt op zondag 30 augustus bij NKV in Nuenen georganiseerd. De D-, C-, B-, A-jeugd en senioren kunnen hier aan deelnemen. Aanmelden kan nog tot 10 augustus.
Lees meer
Jubileumeditie Korfbal Challenge prooi voor PKC
Evenementen Korfbal Challenge Topkorfbal
Jubileumeditie Korfbal Challenge prooi voor PKC
PKC/SWKGroep heeft de twintigste editie van de Korfbal Challenge op zijn naam geschreven. De reprise van de afgelopen Korfbal Leaguefinale eindigde in 21-16 voor de Papendrechters, die nu dus wel als winnaar uit de bus kwamen.
Lees meer
VIDEO: TeamNL Korfbal Fandag 2019
Evenementen TeamNL Korfbal
VIDEO: TeamNL Korfbal Fandag 2019
Tijdens de tweede dag van de Korfbal Challenge 2019 in Topsportcentrum Rotterdam kwamen honderdvijftig kinderen af op de TeamNL Korfbal Fandag. Na drie clinics van de internationals – en voor de ouders een bondscoachsessie met Wim Scholtmeijer - was het tijd voor de persconferentie.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Selectie World Games 2022 bekend
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #8: ruime uitslagen