Skip to the main content

NK Beachkorfbal Outdoor: de laatste informatie

Beachkorfbal Evenementen

Op zondag 20 augustus is het zover: het NK Beachkorfbal Outdoor in het The Hague Beachstadium in Scheveningen. De velden liggen er klaar voor, er is mooi weer op komst en alle informatie is inmiddels te vinden in de Korfbal Events-app.

Het toernooi zal starten om 12.00 uur. Rond 17.30 uur zijn de laatste wedstrijden gespeeld en we hopen dan direct te starten met de prijsuitreiking.

Bij aankomst op het toernooiterrein mag één persoon per team zich aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat. Dit kan vanaf 11.00 uur. De tent van het wedstrijdsecretariaat staat dit jaar aan de zeezijde van het strandpaviljoen.

Korfbal Events app

Het is handig om voorafgaand aan het toernooi de Korfbal Events-app te downloaden. Hierin staat het programma van de dag. Speciaal voor de scheidsrechters hebben we dit jaar ook het programma per scheidsrechter in de app gezet. Daarnaast vind je in de app het wedstrijdreglement en de spelregels van beachkorfbal.

Vanwege het WK Zeilen is er dit jaar beperkte parkeerruimte. De parkeerplaats die we voorgaande jaren konden gebruiken, is hierdoor niet beschikbaar. In de Korfbal Events-app vind je onder ‘Info’ ook informatie over de parkeermogelijkheden rondom het The Hague Beachstadium.

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Korfbal Leagueverkiezingen 2023/2024
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal Leagueverkiezingen 2023/2024
Traditiegetrouw worden aan het einde van het seizoen de Korfbal Leagueverkiezingen gehouden. In zes categorieën worden de prijzen verdeeld, per categorie zijn er drie genomineerden. De nominaties zijn nu bekend! Beste speelster: Nienke Hintzbergen (PKC/Vertom) Daniëlle Boadi (DVO/Transus) Brett Zuijdwegt (PKC/Vertom) Beste speler: Richard Kunst (PKC/Vertom) Daan Preuninger (Fortuna) Jelmer Jonker (PKC/Vertom) Beste speelster U21: […]
Lees meer
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 7
Dameskorfbal
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 7
Op Bevrijdingsdag stond voor de Dameskorfbal Topklasse gewoon de zevende speelronde op het programma. Met veel spannende wedstrijden! Bij maar liefst vier van de zes wedstrijden was er een eindstand van slechts één goal verschil. Topklasse A Spes/VIOS – Be Quick Spes/VIOS verloor in de zaal nog tweemaal van Be Quick in de play-offs, dus […]
Lees meer
Ereklasse '23/'24 - voorjaar #2
Ereklasse
Ereklasse '23/'24 - voorjaar #2
Na een korfbalvrij weekend rondom Koningsdag werd er afgelopen weekend weer een speelronde in de Ereklasse afgewerkt. Een paar dagen eerder speelden zaalfinalisten PKC en DVO al een doordeweekse wedstrijd.
Lees meer

Topartikelen

Beachkorfbal
Volg het WK Beachkorfbal
TeamNL Korfbal
Wijzigingen selectie TeamNL Korfbal