Skip to the main content

NK Beachkorfbal Outdoor: de laatste informatie

Beachkorfbal Evenementen

Op zondag 20 augustus is het zover: het NK Beachkorfbal Outdoor in het The Hague Beachstadium in Scheveningen. De velden liggen er klaar voor, er is mooi weer op komst en alle informatie is inmiddels te vinden in de Korfbal Events-app.

Het toernooi zal starten om 12.00 uur. Rond 17.30 uur zijn de laatste wedstrijden gespeeld en we hopen dan direct te starten met de prijsuitreiking.

Bij aankomst op het toernooiterrein mag één persoon per team zich aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat. Dit kan vanaf 11.00 uur. De tent van het wedstrijdsecretariaat staat dit jaar aan de zeezijde van het strandpaviljoen.

Korfbal Events app

Het is handig om voorafgaand aan het toernooi de Korfbal Events-app te downloaden. Hierin staat het programma van de dag. Speciaal voor de scheidsrechters hebben we dit jaar ook het programma per scheidsrechter in de app gezet. Daarnaast vind je in de app het wedstrijdreglement en de spelregels van beachkorfbal.

Vanwege het WK Zeilen is er dit jaar beperkte parkeerruimte. De parkeerplaats die we voorgaande jaren konden gebruiken, is hierdoor niet beschikbaar. In de Korfbal Events-app vind je onder ‘Info’ ook informatie over de parkeermogelijkheden rondom het The Hague Beachstadium.

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Ereklasse '23-'24, ronde 3
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse '23-'24, ronde 3
Een aantal ploegen speelde afgelopen week een doordeweekse wedstrijd, in verband met het aanstaande WK Korfbal (20 t/m 29 oktober) in Taiwan. Avanti-Fortuna (poule 6) kende dinsdagavond een heel magere eindstand, de return op zaterdag was een stuk doelpuntrijker. De Amsterdamse burenruzie op zondag was spannend, maar Blauw-Wit trok aan het langste eind. Verder kende speelronde drie geen grote bijzonderheden.
Lees meer
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 1
Dameskorfbal
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 1
Ook de dames zijn afgelopen weekend weer gestart en de eerste speelronde resulteerde direct in een aantal mooie, spannende wedstrijden! In de Topklasse A won De Korfrakkers met een jong team overtuigend van ODC. De andere twee wedstrijden waren spannender, maar ook Oranje Wit en VIOS/Spes mochten twee punten bijschrijven. In de Topklasse B versloeg Melderslo Swift/HBSV met ruime cijfers. Landskampioen Rosolo wist ook te winnen, net als DDW.
Lees meer
Niebeek en Boode maken WK-selectie bekend
Internationaal TeamNL Korfbal
Niebeek en Boode maken WK-selectie bekend
Bondscoach Jan Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode hebben woensdagochtend (20 september) de definitieve WK-selectie bekend gemaakt. De groep die op 14 oktober afreist naar Taiwan bestaat uit zeven vrouwen en zeven mannen.
Lees meer

Topartikelen

TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League