Skip to the main content

NK Beachkorfbal Outdoor: jij bent er toch ook bij?

Beachkorfbal

Wat is er nou mooier dan het seizoen gezamenlijk starten met een leuk beachkorfbaltoernooi? Op zondag 21 augustus aanstaande is het The Hague Beach Stadium het decor voor het NK Beachkorfbal Outdoor en jij kunt er bij zijn!

Het maakt niet uit of je top- of breedtesporter bent. Jong en oud: iedereen van de E-jeugd tot en met de senioren kan meedoen aan dit toernooi op het strand van Scheveningen. De start van het toernooi staat gepland voor 11.00 uur, maar dit kan vervroegd worden als er te hoge temperaturen worden voorspeld, het einde zal rond 17.00 uur zijn.

Aanmelden
Je kunt je team tot en met 10 augustus aanmelden via dit formulier. Deelname kost 25 euro per team. Zonder betaling is je team niet aangemeld. Heb je een vraag over het toernooi of over de inschrijving? Stuur dan een mail naar beachkorfbal@knkv.nl. 

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Laatste plekken voor NK Beachkorfbal Outdoor
Beachkorfbal
Laatste plekken voor NK Beachkorfbal Outdoor
Voor het NK Beachkorfbal Outdoor op 28 augustus zijn nog een paar plekken vrij voor deelname. Bij de meeste categorieën kunnen nog twee teams geplaatst worden.
Lees meer
Ook NK Beach voor dameskorfbal op 30 augustus
Beachkorfbal Evenementen
Ook NK Beach voor dameskorfbal op 30 augustus
Vanwege de grote belangstelling voor het NK Beachkorfbal Outdoor op zondag 30 augustus in het The Hague Beachstadium, is besloten om op een tweede beachkorfbal locatie een NK Beachdameskorfbal Outdoor te laten plaatsvinden. Dit toernooi voor dameskorfbalteams wordt op zondag 30 augustus bij NKV in Nuenen georganiseerd. De D-, C-, B-, A-jeugd en senioren kunnen hier aan deelnemen. Aanmelden kan nog tot 10 augustus.
Lees meer
Inschrijvingen NK Beachkorfbal Outdoor 2022 gestart
Beachkorfbal
Inschrijvingen NK Beachkorfbal Outdoor 2022 gestart
Zondag 21 augustus 2022 is The Hague Beach Stadium in Scheveningen weer het decor van het NK Beachkorfbal Outdoor voor E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren. Wil jij samen met jouw team het korfbalseizoen gezellig inluiden met een leuk beachkorfbaltoernooi? Meld jouw team dan snel aan!
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Selectie World Games 2022 bekend
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #9: alle kruisfinalisten bekend