Skip to the main content

NK Beachkorfbal Outdoor

Beachkorfbal

Zaterdag 28 augustus 2021 is The Hague Beach Stadium in Scheveningen (Den Haag) weer het decor van het NK Beachkorfbal Outdoor voor de E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren.

Wat is er leuker dan met je team korfballen op het zand op het jaarlijks terugkerende outdoor beachkorfbaltoernooi vol gezelligheid, plezier en natuurlijk de strijd om de titel? Een mooie start van het nieuwe seizoen. Het maakt niet uit of je top- of breedtesporter, jong of oud bent. Iedereen kan meedoen. Ben jij er bij? Je kunt je vanaf nu aanmelden.

Het programma op zaterdag 28 augustus:

12:00 – 16:00 E-jeugd, D-jeugd, C-jeugd, B-jeugd, A-jeugd en senioren

Aanmelden

Je kunt je met jouw team nu aanmelden via dit formulier

Deelname kost 25 euro per team. Zonder betaling is je team niet aangemeld!

Vragen?

Als je nog vragen hebt kun je die stellen via beachkorfbal@knkv.nl

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Ook NK Beach voor dameskorfbal op 30 augustus
Beachkorfbal Evenementen
Ook NK Beach voor dameskorfbal op 30 augustus

Vanwege de grote belangstelling voor het NK Beachkorfbal Outdoor op zondag 30 augustus in het The Hague Beachstadium, is besloten om op een tweede beachkorfbal locatie een NK Beachdameskorfbal Outdoor te laten plaatsvinden. Dit toernooi voor dameskorfbalteams wordt op zondag 30 augustus bij NKV in Nuenen georganiseerd. De D-, C-, B-, A-jeugd en senioren kunnen hier aan deelnemen. Aanmelden kan nog tot 10 augustus.

Lees meer
Korfbalzomer: de aftermovie
Beachkorfbal
Korfbalzomer: de aftermovie

Afgelopen weekend is de competitie weer begonnen. De kop is eraf na een mooie #korfbalzomer. Onderdeel van deze #korfbalzomer waren het NK Beachkorfbal Outdoor in Scheveningen en het NK Beachdameskorfbal Outdoor in Nuenen. Nagenieten van de korfbalzomer doe je in onderstaande aftermovie.

Lees meer
28 augustus NK Beachkorfbal Outdoor
Beachkorfbal
28 augustus NK Beachkorfbal Outdoor

Heb jij je met jouw team al opgegeven? Op zaterdag 28 augustus is het zover: het NK Beachkorfbal Outdoor voor de E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren in The Hague Beach Stadium in Scheveningen (Den Haag).

Lees meer

Topartikelen

Beachkorfbal
28 augustus NK Beachkorfbal Outdoor
Korfbal League Topkorfbal
Topscorer vrouwen: Celeste Split