Dameskorfbal Zaalfinale

Op 18 maart ademt het Indoor-Sportcentrum Eindhoven Dameskorfbal. Dan wordt hét kampioenschap gespeeld om de landelijke titel binnen het Dameskorfbal: de Dameskorfbal Zaalfinale. Niet alleen de finalisten van de Topklasse strijden om het goud, maar ook de Hoofdklasse A-jeugd vecht in Eindhoven om de titel.

En zoals de fans van Dameskorfbal én van de finale gewend zijn, vindt voor de jeugd het Indoor Sportspektakel plaats. Voor D- tot en met B-jeugd is een sportief en uitdagend korfbalarrangement samengesteld, met activiteiten als zwemmen en waterkorfbal in het Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep en koppelschieten en nog vele andere (korfbal)activiteiten in de sporthal.

Het programma:

10.00 u   Indoor Sportspektakel voor B- & C-jeugd
10.00 u   Indoor Sportspektakel voor D-jeugd
17.15 u   Finale Hoofdklasse A-jeugd
19.30 u   Finale Topklasse

Tickets kun je hier bestellen. (inschrijven voor het Indoor Sportspektakel is niet meer mogelijk)
Ook in maart zijn de tickets online nog steeds voordeliger dan de kassaprijs. Zorg dat je dat je dit voordeel niet misloopt!

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie.nl

N.B.: Heb je vragen of ondervind je problemen bij het bestellen van tickets, neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met de support afdeling van EventsIT Ticketing op telefoonnummer +31 (0)10 79 00060. Per mail is de afdeling bereikbaar via ticketing@eventsIT.nl