Kampioenenparade & Mascotte Challenge

Als beloning voor het kampioenschap in de najaarscompetitie 2019 mogen de jeugdveldkampioenen van de C- en D-klassen (8-tallen) en de E- en F-klassen (4-tallen) op 27 december, tijdens de Korfbal Challenge in Topsportcentrum Rotterdam, deelnemen aan de jaarlijks terugkerende Kampioenenparade. Ook is er die avond een Mascotte Challenge.

Kampioenenparade
Tijdens het avondprogramma op 27 december worden er twee wedstrijden gespeeld en tussen die wedstrijden door is er de Kampioenenparade, een prachtige extra bekroning bovenop het behalen van het kampioenschap. De spelers en begeleiders van het kampioensteam lopen in clubtenue en met de verenigingsvlag een ereronde over het veld in het Topsportcentrum en worden vervolgens gehuldigd door topspelers, die actief zijn tijdens de Korfbal Challenge.

Is jouw team één van de genoemde jeugdveldkampioenen? Dan heeft je vereniging per e-mail een uitnodiging ontvangen met daarin meer informatie. De kampioensteams kunnen hun speciale Kampioenenparade-tickets bestellen via deze link. Met vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij annelies.medendorp@knkv.nl.

Mascotte Challenge
Ben jij de mascotte van jouw vereniging? Zet dan samen met collega-mascottes Topsportcentrum Rotterdam op stelten tijdens het avondprogramma op 27 december. Vermaak het publiek met je kunsten en doe in de rust van het duel TeamNL Korfbal - Diamonds (België) mee aan de Mascotte Race. Meld je, net als MiniONDO van ONDO uit 's Gravenzande aan via dit formulier. Met vragen en/of opmerkingen over de Mascotte Challenge kun je terecht bij evenementen@knkv.nl.

Avondprogramma 27 december
18.30 uur:  X: Talent TeamNL Korfbal - China
19.45 uur: Kampioenenparade & voorstellen mascottes
20:30 uur: Y: TeamNL Korfbal - Diamonds (België) (Mascotte Race in pauze duel)