Skip to the main content

Nominatie TeamNL Korfbal ‘The World Games Team of the Year 2022’

Internationaal TeamNL Korfbal

Na het goud op The World Games in Birmingham in juli van vorig jaar, is TeamNL Korfbal door de International World Games Association (IWGA) genomineerd voor de titel ‘The World Games Team of the Year 2022’. De stembussen zijn inmiddels geopend!

TeamNL Korfbal is niet alleen genomineerd vanwege het behalen van de gouden medaille, ook het promoten van de sport in de omgeving van Birmingham bleef niet ongemerkt. Buiten het toernooi om gaf de equipe van bondscoach Jan Niebeek verschillende clinics op scholen. Bovendien kregen Fleur Hoek en Olav van Wijngaarden basketball legende Charles Barkley zover om een balletje te gooien.

Stemmen
Vanaf dinsdag 10 januari kan er iedere vierentwintig uur gestemd worden op de twaalf kandidaten. Na 22 januari gaan de tien hoogst geklasseerde genomineerden door en gaat de teller voor deze kanshebbers weer op nul. De uiteindelijke stemming eindigt op dinsdag 31 januari aanstaande.

Let op! Wil je stemmen op TeamNL Korfbal als ‘Team of the Year’? Zorg er dan voor dat je daarnaast ook op een ander team stemt, anders telt jouw stem niet. Stemmen doe je hier!

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Korfbal League 2 - finale
Korfbal League 2
Korfbal League 2 - finale
Een stampvolle PKC-hal was zaterdagavond 6 april het decor van de finale van de Korfbal League 2. En zoals het finales betaamd was het niet altijd even goed, maar bloedstollend spannend tot de laatste seconde. Letterlijk. Noah Bijsterbosch werd de man van de avond voor Unitas: hij schoot de Harderwijkers met een buzzerbeater naar promotie.
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap - play-offs #2
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League Recap - play-offs #2
De finalisten zijn bekend! De strijd om de landstitel in de finale van de Kenonz Korfbal League zal gaan tussen PKC/Vertom en DVO/Transus. Rotterdam Ahoy kleurt wederom groen en wit, net als vorig jaar.
Lees meer
Arbitrage slotfase zaalseizoen bekend
A-jeugd Hoofdklasse Korfbal League Korfbalfinale Topkorfbal
Arbitrage slotfase zaalseizoen bekend
De aanwijzingen van de arbiters voor de laatste wedstrijden van het zaalseizoen ’23/’24 zijn bekend gemaakt. Stan de Groot en Peter van der Terp zijn aangewezen voor de finale van de Kenonz Korfbal League in Rotterdam Ahoy, de finale van de A-jeugd wordt gefloten door Lodewijk Hut en Riejander Deen. Alle aanwijzingen voor de slotfase […]
Lees meer

Topartikelen

A-jeugd Hoofdklasse Dameskorfbal Korfbal League Korfbal League 2
Slotfase zaalcompetitie '23-'24
TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal