Skip to the main content

Nominatie TeamNL Korfbal ‘The World Games Team of the Year 2022’

Internationaal TeamNL Korfbal

Na het goud op The World Games in Birmingham in juli van vorig jaar, is TeamNL Korfbal door de International World Games Association (IWGA) genomineerd voor de titel ‘The World Games Team of the Year 2022’. De stembussen zijn inmiddels geopend!

TeamNL Korfbal is niet alleen genomineerd vanwege het behalen van de gouden medaille, ook het promoten van de sport in de omgeving van Birmingham bleef niet ongemerkt. Buiten het toernooi om gaf de equipe van bondscoach Jan Niebeek verschillende clinics op scholen. Bovendien kregen Fleur Hoek en Olav van Wijngaarden basketball legende Charles Barkley zover om een balletje te gooien.

Stemmen
Vanaf dinsdag 10 januari kan er iedere vierentwintig uur gestemd worden op de twaalf kandidaten. Na 22 januari gaan de tien hoogst geklasseerde genomineerden door en gaat de teller voor deze kanshebbers weer op nul. De uiteindelijke stemming eindigt op dinsdag 31 januari aanstaande.

Let op! Wil je stemmen op TeamNL Korfbal als ‘Team of the Year’? Zorg er dan voor dat je daarnaast ook op een ander team stemt, anders telt jouw stem niet. Stemmen doe je hier!

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Internationaal TeamNL Korfbal
Niebeek en Boode stoppen na WK bij TeamNL Korfbal
Jan Niebeek, bondscoach, en Ruben Boode, assistent-bondscoach, zullen na het WK Korfbal (20 t/m 29 oktober 2023) stoppen met hun werkzaamheden bij TeamNL Korfbal. Eerder vandaag hebben zij dit ook persoonlijk aan de selectie van TeamNL Korfbal verteld. Hierdoor komt er een einde aan de succesvolle samenwerking met TeamNL Korfbal.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #10
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #10
Na speelronde tien is er aandacht voor Unitas dat vrijwel zeker weet dat het bij één seizoen in de Kenonz Korfbal League blijft. NH Nieuws maakte een samenvatting van KZ vs. Blauw-Wit en De Stentor sprak Jelmer Jonker (PKC) bij zijn terugkeer in 'De Eendracht' in Nijeveen.
Lees meer
Scoor nu jouw tickets voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023
Korfbal League Korfbalfinale Topkorfbal
Scoor nu jouw tickets voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023
Op 4 januari is de kaartverkoop voor de Kenonz Korfbal Leaguefinale 2023 gestart. De eerste fans, die zich hadden ingeschreven voor de pre-registratie, hebben om 12 uur toegang gekregen tot de ticketshop. Inmiddels zijn de eerste kaarten voor de finale van de Kenonz Korfbal League, het korfbalfeest van het jaar, dan ook al verkocht.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League