Skip to the main content

Ook Talent TeamNL Korfbal zaterdag live

TeamNL Korfbal U21, U19, U17

Zaterdag is zowel het onderlinge duel van Talent TeamNL Korfbal als dat van TeamNL Korfbal live te volgen. Let op: U22 speelt om 13.00 uur, het grote Oranje om 15.00 uur. De wedstrijd van TeamNL Korfbal wordt middels een extra stream óók van Engels commentaar voorzien.

Update: klik op de thumbnail om het betreffende duel terug te kijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de techniek kan het KNKV zaterdag een beroep doen op de crews van Dalto/Klaverblad Verzkeringen, DOS’46, Fortuna/Delta Logistiek en TOP/LITTA. Het commentaar bij U22 wordt gegeven door Tim van Zoeren (DVO/Accountor) en TeamNL Korfbal wordt becommentarieerd door Melissa Toetenel en Imre Kaptein (TOP/LITTA). Het Engelse commentaar bij TeamNL Korfbal wordt verzorgd door Tom Brady.

De duels worden uitgezonden via het nieuwe online korfbalplatform, dat de Korfbal Leagueverenigingen en het KNKV in samenwerking met Eyecons zijn gestart. Als kijker van een liveduel dien je je eenmalig kosteloos te registreren.

Team Cordus vs Team Snel

Bij TeamNL Korfbal is het Team Esther Cordus (oranje shirts) vs Team Mick Snel (zwarte shirts). Het eerste duel werd gewonnen door Snel en consorten, het tweede treffen eindigde in een gelijkspel. Die twee eerder gestreamde onderlinge wedstrijden vind je onder de stream van aankomende zaterdag. Meer achtergrondinformatie over de onderlinge wedstrijden vind je hier.

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie.nl

Gerelateerde artikelen

Studio Oranje #1: 'Op Papendal'
TeamNL Korfbal
Studio Oranje #1: 'Op Papendal'

In de zevendelige documentaire ‘Studio Oranje’ werd TeamNL Korfbal gevolgd, op weg naar het WK Korfbal 2015 in België. Vandaag aflevering 1: ‘Op Papendal’.

Lees meer
Studio Oranje #3: 'Vrijspelen'
TeamNL Korfbal
Studio Oranje #3: 'Vrijspelen'

In de zevendelige documentaire ‘Studio Oranje’ werd TeamNL Korfbal gevolgd, op weg naar het WK Korfbal 2015 in België. Vandaag aflevering 3: ‘Vrijspelen’.

Lees meer
TeamNL Korfbal: Frieswijk en Meerkerk vallen af
Internationaal TeamNL Korfbal
TeamNL Korfbal: Frieswijk en Meerkerk vallen af

Tijdens het traditionele keuzemoment daags na de Korfbal Leaguefinale heeft bondscoach Jan Niebeek bekendgemaakt, dat Marloes Frieswijk en Gertjan Meerkerk niet langer zullen behoren tot de groep, die zich voorbereidt op het EK in België. Wie zich binnenkort juist als nieuwkomers op Papendal mogen melden, maken Niebeek en assistent-bondscoach Ruben Boode in de komende dagen bekend.

Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Recap #12.3: PKC en Fortuna treffen elkaar opnieuw in finale
Korfbal League Topkorfbal
Insta Talks: Koen van Roekel