Skip to the main content

Ook Talent TeamNL Korfbal zaterdag live

TeamNL Korfbal U21, U19, U17

Zaterdag is zowel het onderlinge duel van Talent TeamNL Korfbal als dat van TeamNL Korfbal live te volgen. Let op: U22 speelt om 13.00 uur, het grote Oranje om 15.00 uur. De wedstrijd van TeamNL Korfbal wordt middels een extra stream óók van Engels commentaar voorzien.

Update: klik op de thumbnail om het betreffende duel terug te kijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de techniek kan het KNKV zaterdag een beroep doen op de crews van Dalto/Klaverblad Verzkeringen, DOS’46, Fortuna/Delta Logistiek en TOP/LITTA. Het commentaar bij U22 wordt gegeven door Tim van Zoeren (DVO/Accountor) en TeamNL Korfbal wordt becommentarieerd door Melissa Toetenel en Imre Kaptein (TOP/LITTA). Het Engelse commentaar bij TeamNL Korfbal wordt verzorgd door Tom Brady.

De duels worden uitgezonden via het nieuwe online korfbalplatform, dat de Korfbal Leagueverenigingen en het KNKV in samenwerking met Eyecons zijn gestart. Als kijker van een liveduel dien je je eenmalig kosteloos te registreren.

Team Cordus vs Team Snel

Bij TeamNL Korfbal is het Team Esther Cordus (oranje shirts) vs Team Mick Snel (zwarte shirts). Het eerste duel werd gewonnen door Snel en consorten, het tweede treffen eindigde in een gelijkspel. Die twee eerder gestreamde onderlinge wedstrijden vind je onder de stream van aankomende zaterdag. Meer achtergrondinformatie over de onderlinge wedstrijden vind je hier.

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie.nl

Gerelateerde artikelen

Bondscoach Scholtmeijer stopt na EK
TeamNL Korfbal
Bondscoach Scholtmeijer stopt na EK

Wim Scholtmeijer neemt na het IKF European Korfball Championship – van 2 tot en met 7 november in België – afscheid als bondscoach van TeamNL Korfbal. Ook assistent-bondscoaches Leon Braunstahl en Jennifer Tromp stoppen na het EK bij de nationale ploeg.

Lees meer
Braunstahl: ‘Het oranje boek is dicht’
TeamNL Korfbal Topkorfbal
Braunstahl: ‘Het oranje boek is dicht’

Vlak na de gewonnen WK-finale in 2015 had Leon Braunstahl zijn vrouw Bregtje aan de telefoon. Buiten de nakolkende Lotto Arena kwamen plotseling de tranen bij hem op. “Dat was zo’n mooi moment. Al onze doelen gehaald, geen blessures in de aanloop en gewonnen in het hol van de leeuw.

Lees meer
Boadi tijdelijk bij TeamNL Korfbal: 'Ik doe het redelijk, maar moet meer scoren'
Korfbal League TeamNL Korfbal Topkorfbal
Boadi tijdelijk bij TeamNL Korfbal: 'Ik doe het redelijk, maar moet meer scoren'

DVO/Accountor-speelster Daniëlle Boadi werd onlangs voor de eerstkomende periode toegevoegd aan TeamNL Korfbal, dat ook in deze coronatijden volledig mag trainen. Om op topniveau te kunnen blijven trainen en volwaardige onderlinge wedstrijden te kunnen spelen, wilde bondscoach Jan Niebeek met een grotere groep trainen en Boadi was één van de uitverkorenen.

Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Recap #7: Eerste zege Oost-Arnhem in Korfbal League, doelpuntrijk gelijkspel in Gorredijk
Korfbal League Topkorfbal
Goal van de Week #6