Oranje Fandag

Oranje Fandag - 27 december

Op woensdag 27 december gaan we iets bijzonders doen. TeamNL Korfbal is aanwezig in het Topsportcentrum Rotterdam om hun jonge fans te ontmoeten. We organiseren de tweede editie van de Oranje Fandag met tal van activiteiten. Naast veel fun, schminken en muziek, hebben we nog twee grote hoogtepunten aan de dag toegevoegd. Je kunt de spelers ontmoeten, handtekeningen jagen, selfies maken en ze het hemd van het lijf vragen, uiteraard komen ze ’s avonds nog in actie op de Korfbal Challenge.

Programma
De Oranje Fandag vindt plaats in het Topsportcentrum Rotterdam in Breedtesporthal 1 en is toegankelijk voor alle kinderen tussen 6 en 15 jaar. Het Oranje-evenement begint om 15.30 uur. Je kunt er van alles doen, zoals jouw korfbaltricks oefenen, handtekeningen jagen, selfies maken met de sterren en ze het hemd van het lijf vragen tijdens de kidspersconferentie en op de foto met de beker van de World Games. Om 17.30u is het programma afgelopen, maar is de dag nog niet voorbij. De internationals komen namelijk ’s avonds in actie op de Korfbal Challenge.

Voor €7,95 ben je er al bij
Wil jij ook naar de Oranje Fandag en ben je tussen de 6 en 15 jaar? Zorg dan dat je hieronder jouw ticket voor de Oranje Fandag bemachtigt. Voor € 7,95 (inclusief servicekosten, exclusief transactiekosten (afhankelijk per betaalmodule)) ben je er al bij!

Let op: Als ouders/begeleiders 's avonds ook naar het avondprogramma willen kijken, dienen zij een ticket te kopen voor de Korfbal Challenge dag 1.

Bekijk het volledige programma van de Korfbal Challenge hier.