Over Korfbal.nl

KORFBAL. is hét korfbalpunt waar al het nieuws bij elkaar komt over Oranje, de Korfbal League, korfbalevenementen, maar ook over al het andere korfbal. Van Kangoeroe Klup tot Seniorenkorfbal, met onder andere ook de (regionale) Talenten, Beachkorfbal, Jeugdkorfbal, G-korfbal, Studentenkorfbal en Dameskorfbal daar tussenin. Kortom, alles over KORFBAL.

Volg het laatste nieuws, interessante achtergrondverhalen, bekijk de laatste filmpjes en check de actuele stand van zaken in de competitie. Interactie met alle korfballers staat centraal. Wij willen op het korfbalpunt zoveel mogelijk over korfbal vertellen en delen. Je kunt zelf bepalen wat je wel en niet wilt zien, door je persoonlijke voorkeuren aan te geven in je Mijn Korfbal-account. Zo filter je direct het nieuws en de events die voor jou belangrijk zijn.

Met KORFBAL. zet het KNKV een nieuwe stap in de nieuwsvoorziening over korfbal. Een deel van de redactie van NLKorfbal vormt gezamenlijk met vertegenwoordigers van de bond de redactie voor deze nieuwe website. Binnenkort (voor aanvang van het nieuwe Korfbal League seizoen) wordt het platform verder uitgebreid met de nieuwe online omgeving voor de Korfbal League.

“Met KORFBAL. bouwen wij voort op wat NLKorfbal jaren geleden zelf al initieerde. De korfbalcommunity is uniek in haar soort en de betrokkenheid en het enthousiasme vanuit korfballers is bijzonder hoog. Door het creëren van een centraal online ontmoetingspunt verwachten we niet alleen leden, maar ook fans aan ons te binden. Content is King en wij zullen niet schromen de interactie met de fans ook echt op te zoeken. Hoe meer engagement hoe beter. Wij zijn blij dit in samenwerking met Laijck (het bedrijf achter NLKorfbal) te kunnen gaan vormgeven”, aldus Rob Verleg, manager Marketing, Communicatie, Sponsoring en Evenementen van het KNKV.

Nieuwe KNKV website
Eind november lanceert het KNKV de eigen nieuwe KNKV website met daarin alle relevante informatie voor verenigingen, bestuurders, commissies, arbiters en vrijwilligers etc. Een online omgeving die meer dan nu voorziet in de faciliterende rol van het verbond en die inspeelt op de thema’s en de vragen die leven binnen de verenigingen. Overzichtelijker en makkelijk vindbaar.

Bekijk ook onderstaande promo deel deze vooral op facebook en twitter om zoveel mogelijk korfbalfans te informeren!