Skip to the main content

Play of the Week #14

Korfbal League Topkorfbal

Richting het einde van het seizoen worden de belangen groter en groter. Dat komt het aantal mooie acties, bloks en doelpunten niet ten goede. Toch is het ook in week veertien weer gelukt om drie momenten voor jou te selecteren.

Het eerste moment is de heerlijke combinatie tussen Koen Collée en Randy Oosting (KCC/CK Kozijnen) in het duel met Blauw-Wit. Uiteindelijk rondt Collée de actie af, tekenend voor hoe goed KCC speelde tegen Blauw-Wit.

Het tweede moment komt uit dezelfde wedstrijd. Jordi van Elburg is, niet voor het eerst dit seizoen, genomineerd in de Play 0f the Week. Verdedigd of niet, knap is deze onehander absoluut.

Tenslotte Fenna Jagtman (GG/RMcD Huis Emma). Na het schot van Jagtman staat Marjolijn Kroon (LDODK/Rinsma Modeplein) niet op te letten en Jagtman maakt daar slim gebruik van. Kroon probeert nog te corrigeren, maar komt te laat en Jagtman rondt, ondanks de overtreding en haar val, knap af.

Stemmen kan hier, tot aanstaande dinsdag 7 maart. Succes!

Foto homepage: Erwin Bartman, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Korfbal League 2 - finale
Korfbal League 2
Korfbal League 2 - finale
Een stampvolle PKC-hal was zaterdagavond 6 april het decor van de finale van de Korfbal League 2. En zoals het finales betaamd was het niet altijd even goed, maar bloedstollend spannend tot de laatste seconde. Letterlijk. Noah Bijsterbosch werd de man van de avond voor Unitas: hij schoot de Harderwijkers met een buzzerbeater naar promotie.
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap - play-offs #2
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League Recap - play-offs #2
De finalisten zijn bekend! De strijd om de landstitel in de finale van de Kenonz Korfbal League zal gaan tussen PKC/Vertom en DVO/Transus. Rotterdam Ahoy kleurt wederom groen en wit, net als vorig jaar.
Lees meer
Arbitrage slotfase zaalseizoen bekend
A-jeugd Hoofdklasse Korfbal League Korfbalfinale Topkorfbal
Arbitrage slotfase zaalseizoen bekend
De aanwijzingen van de arbiters voor de laatste wedstrijden van het zaalseizoen ’23/’24 zijn bekend gemaakt. Stan de Groot en Peter van der Terp zijn aangewezen voor de finale van de Kenonz Korfbal League in Rotterdam Ahoy, de finale van de A-jeugd wordt gefloten door Lodewijk Hut en Riejander Deen. Alle aanwijzingen voor de slotfase […]
Lees meer

Topartikelen

A-jeugd Hoofdklasse Dameskorfbal Korfbal League Korfbal League 2
Slotfase zaalcompetitie '23-'24
TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal