Skip to the main content

Play of the Week #14

Korfbal League Topkorfbal

Richting het einde van het seizoen worden de belangen groter en groter. Dat komt het aantal mooie acties, bloks en doelpunten niet ten goede. Toch is het ook in week veertien weer gelukt om drie momenten voor jou te selecteren.

Het eerste moment is de heerlijke combinatie tussen Koen Collée en Randy Oosting (KCC/CK Kozijnen) in het duel met Blauw-Wit. Uiteindelijk rondt Collée de actie af, tekenend voor hoe goed KCC speelde tegen Blauw-Wit.

Het tweede moment komt uit dezelfde wedstrijd. Jordi van Elburg is, niet voor het eerst dit seizoen, genomineerd in de Play 0f the Week. Verdedigd of niet, knap is deze onehander absoluut.

Tenslotte Fenna Jagtman (GG/RMcD Huis Emma). Na het schot van Jagtman staat Marjolijn Kroon (LDODK/Rinsma Modeplein) niet op te letten en Jagtman maakt daar slim gebruik van. Kroon probeert nog te corrigeren, maar komt te laat en Jagtman rondt, ondanks de overtreding en haar val, knap af.

Stemmen kan hier, tot aanstaande dinsdag 7 maart. Succes!

Foto homepage: Erwin Bartman, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
Dameskorfbal Hoofdklasse A-junioren Korfbal League Korfbal League 2 Topkorfbal
Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
We naderen het einde van de zaalcompetitie seizoen 2022-2023. In dit artikel lees je precies welke wedstrijden er nog gespeeld worden, vind je de livestreamlinks (indien beschikbaar) en check je snel de belangrijkste uitslagen.
Lees meer
A-junioren Hoofdklasse
Hoofdklasse A-junioren Topkorfbal
A-junioren Hoofdklasse
De slotfase van de competitie bij de A-junioren is razend spannend. In de voorlaatste speelronde heeft DVO A1 zich verzekerd van de play-offs, maar wie er tweede gaat worden in de AHKA is nog niet beslist. In de AHKB is PKC A1 al zeker van de play-offs, maar runner-up Fortuna A1 verloor waardoor TOP A1 nu op een gelijk aantal punten staat.
Lees meer
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
Dameskorfbal Evenementen
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!  […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League