Skip to the main content

Playlist: Brett Zuijdwegt

Topkorfbal

In de rubriek ‘Playlist’ geven topkorfballers, -trainers/coaches en -scheidsrechters een inkijkje in hun muzieksmaak. Alle nummers worden toegevoegd aan de Korfbal.nl Playlist op Spotify. Brett Zuijdwegt, speelster van PKC/Vertom en TeamNL Korfbal: ‘Dit nummer betekent veel voor mijn vader en mij.’

“Mijn muzieksmaak is een combinatie van Nederlandse muziek, hiphop en R&B”, aldus de international. “Van muziek van vroeger kan ik ook wel genieten. Eigenlijk vind ik alle muziek lekker behalve hardrock en metal. Over het algemeen vindt iedereen wel iets leuk doordat ik zo’n brede smaak heb.”

Zuijdwegt vervolgt: “Bij mijn ouders thuis staat er eigenlijk altijd muziek op. Ik vind het zelf echt heerlijk, dat je ‘s ochtends je bed uit stapt en beneden komt waar muziek op staat. Of wanneer je ’s avonds thuiskomt. Dat geeft mij écht een gevoel van thuiskomen.”

Top 3 nummers

3. Trots op jou – Wesly Bronkhorst
‘Omdat dit nummer veel betekent voor mijn vader en mij. De tekst spreekt ons allebei aan en zegt veel over ons. De Nederlandse muziek is mij deels door mijn ouders en hun vrienden met de paplepel ingegoten. Op elke verjaardag of feestje wordt het gedraaid.’

2. Hart – Bizzey, Kevin
‘Omdat dit een heerlijk liedje is wat je mee kan blèren in de auto (althans ik met mijn vriendin). Zo zijn er wel meer liedjes waarmee we dat doen natuurlijk.  De lijst breidt zich lekker uit. Wij kennen ook heel wat teksten, dus het is eigenlijk nooit stil in de auto. We hebben er samen ook een Spotify-lijst voor.’

1. Love Tonight – Shouse
‘Omdat dit liedje mij een heerlijk vakantie- en feestgevoel geeft. Op een of andere manier word ik altijd blij als ik het nummer luister. Het geeft echt een lekker sfeertje.’

De actuele Korfbal.nl Playlist vind je hieronder en hier.

Foto: Leo van Andel, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Succesvolle tweede week Tour de Camping
Evenementen
Succesvolle tweede week Tour de Camping
Ruim driehonderd vrolijke kinderen, enthousiaste korfbaltrainers, blije ouders, RCN-campings met mooie velden om te sporten én lekker warm weer. Dat waren de ingrediënten voor de zomereditie van Tour de Camping 2022. “Ook deze editie was weer een groot succes. Elke dag deden er weer veel kinderen mee aan de clinics. Het is mooi dat wij […]
Lees meer
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Evenementen
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Deze week deden ruim honderd kinderen mee aan korfbalclinics op RCN Vakantieparken. “Het was weer een hele mooie week. Het mooiste aan het Tour de Camping-concept is dat iedereen vrijblijvend kan aansluiten bij de clinic en op een speelse manier kennis kan maken met korfbal. We zagen veel enthousiasme bij de deelnemers én bij hun […]
Lees meer
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
TeamNL Korfbal won zondagavond het goud op The World Games 2022. In een vol Birmingham Jefferson Civic Complex werd België in de finale met 23-12 verslagen. Het brons ging naar Chinees Taipei, dat een spannende strijd met Duitsland uitvocht om plek drie en uiteindelijk met 22-23 won.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal
Video: portret Randell van der Steen en Gerald van Dijk