Skip to the main content

Playlist: Sanne Pasma

Ereklasse Korfbal League Topkorfbal

In de nieuwe rubriek ‘Playlist’ geven topkorfballers, -trainers/coaches en -scheidsrechters een inkijkje in hun muzieksmaak. Alle nummers worden toegevoegd aan de Korfbal.nl Playlist op Spotify. Sanne Pasma (KZ/Thermo4U) vertelt: ‘Dit nummer mag niet vergeten worden in de afspeellijst, die elk jaar opnieuw gemaakt wordt voor in de kleedkamer’.

KZ - TOP 01-09-2021 René van Dam

“Mijn muzieksmaak is lekker breed”, zo start Pasma. “Het ene moment zet ik jaren 80-muziek op, daarna hoor je dancemuziek en het volgende nummer is wat er nu in de top-40 staat. Nederlandstalige muziek is voor mij ook altijd wel goed”, aldus Pasma, die aangeeft meestal de dj in de kleedkamer of auto te zijn. “Ik hoop dus maar dat mijn vrienden de muziek waarderen. Tot nu toe heb ik nog geen klachten gehad en ik ben altijd in voor verzoekjes.”

Pasma zingt graag mee met de nummers die zij hoort op de radio of zelf aan zet. Zelf goed zingen kan ze niet. “Kon ik dat maar. Vroeger had ik een keyboard en probeerde ik noten te leren, maar bij les 2 uit mijn boek ben ik gestopt. Achteraf jammer, want het lijkt mij wel leuk om een instrument te kunnen bespelen. Nu zou ik kiezen voor een gitaar.”

Podcast
“Ik was nooit echt van de podcasts totdat mijn beste vriendin mij wees op ‘Man man man, de podcast’ van Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren. Het is zo’n lekker luchtige podcast en ik hou wel van de humor, die de mannen hebben. Ze hebben het over veel verschillende onderwerpen en geen enkele aflevering is saai. Ik lach af en toe hardop op de opmerkingen die ze maken – ook naar en over elkaar – echt een aanrader.”

Top-3 nummers
3. Latch – Disclosure en Sam Smith
“Dit nummer geeft mij echt een powergevoel. Je doet je ogen dicht en bent even ergens anders. Ik luister het vaak in de auto, dan zing ik keihard mee en geniet ik van het moment. Ik vind sowieso de combinatie van Disclosure en Sam Smith top, het matcht en dit nummer zet ik vaak op repeat. Ik krijg er geen genoeg van.”

2. Suavamente – Elvis Crespo
“Dit is een goed nummer voor een avondje stappen. Dan hou ik ook wel van Nederlandse nummers van Ronnie Flex of bijvoorbeeld Bizzey, maar als dit nummer er tussendoor komt is het een goede avond. Je kan er lekker op kan dansen en tijdens het uitgaan mag dat zeker niet ontbreken.”

1.Een Bom – Henk Dissel
“Dit nummer doet mij altijd wel denken aan de momenten in de kleedkamer na een gewonnen wedstrijd en zelfs als we verloren hadden om er toch een beetje sfeer in te brengen. Het nummer van het begin tot het einde meezingen en er dan achter komen dat dit het enige nummer is wat wij kennen van Henk Dissel. We zijn met de meiden van de selectie zelfs nog een avond naar een optreden van Henk Dissel geweest. Dit nummer mag niet vergeten worden in de afspeellijst, die elk jaar opnieuw gemaakt wordt voor in de kleedkamer. Al moet ik zeggen dat ik de laatste keren meer van een remix van een uurtje ben. Die zijn chill omdat ze zelf een lekkere overgang hebben en er heel veel nummers voorbij komen.”

De actuele Korfbal.nl Playlist vind je hieronder en hier.

Foto: René van Dam, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Voorbeschouwing Korfbal League 2020-2021
Korfbal League Topkorfbal
Voorbeschouwing Korfbal League 2020-2021

Na lang wachten gaat de Korfbal League zaterdag weer van start! In twee poules van zes ploegen, met maar liefst acht play-off-plekken. Voor de ploegen aan de onderkant van de Korfbal League zal dit seizoen een stuk relaxter zijn: er is geen mogelijk tot degraderen.

Lees meer
Programma Korfbal League #1
Korfbal League Topkorfbal
Programma Korfbal League #1

Aanstaande zaterdag 16 januari gaat de Korfbal League van start. Alle wedstrijden zijn zaterdag live te volgen via het gezamenlijke livestreamplatform op Eyecons.com.

Lees meer
Nominaties: Beste speler
Korfbal League Topkorfbal
Nominaties: Beste speler

De nominaties voor de Korfbal Leagueverkiezingen 2020-2021 zijn bekend! 

Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Media over EK-finale
Internationaal TeamNL Korfbal
EK: Reacties uit Antwerpen