Pre-Sale Dameskorfbal Zaalfinale

Op zondag 5 april vindt bij DSC in Eindhoven de eindstrijd om de landelijke titel binnen het Dameskorfbal plaats. Wil je zeker weten dat je erbij bent? Meld je dan hieronder aan voor de Pre-Sale! Je ontvang dan op 29 maart een mail met de unieke link naar tickets. De kaartverkoop voor de Dameskorfbal Zaalfinale start op 29 maart aanstaande met de Pre-Sale van 9:00 tot 12:00 uur. Vanaf 12:00 uur is de ticketverkoop voor iedereen toegankelijk.
De finale Hoofdklasse A-jeugd start om 14:00 uur en de finale Topklasse Dameskorfbal om 16:00 uur.

Voor de Dameskorfbalfinale zal één1 tarief voor alle leeftijden (in pre-sale en reguliere ticketverkoop) worden gerekend: € 8,50 per ticket inclusief servicekosten.
De tickets worden alléén online verkocht, er is dus geen kassaverkoop!  Indien nog beschikbaar kan er aan de deur middels een QR-code online nog ticket worden besteld.

KNKV-legitimatiekaarthouders
Voor de KNKV-legitimatiekaarthouders is een beperkt aantal tickets (VOL IS VOL!) Ook zij kunnen vanaf 29 maart tegen gereduceerd tarief een persoonlijk ticket bestellen. Vul bij de actiecode op de bestelpagina jouw Sportlinknummer in om toegang te krijgen tot de kortingen.

Heb je zo'n gereduceerd ticket kunnen bestellen, houd dan rekening met het volgende:

  • Bij de toegangscontrole dient de KNKV-legitimatiekaarthouder behalve zijn e-ticket ook zijn KNKV-legitimatiekaart in de Sportlinked-app* te tonen. Zonder zal het ticket als niet geldig worden gezien en géén toegang worden verleend.
  • Dit ticket is persoonlijk en kan dus niet worden overgedragen!

*NB: Hiervoor is het wel noodzakelijk dat er een pasfoto beschikbaar is gesteld binnen Sportlink. Je vindt de digitale bondspas in de app in het menu 'algemeen' onder 'instellingen' en dan 'digitale pas'.

 

Meld je aan voor de Pre-Sale

* indicates required