Skip to the main content

Programma Korfbal League bekend

Korfbal League

Vrijdagochtend heeft het KNKV het programma voor het Korfbal Leagueseizoen 2020/2021 naar de Korfbal Leagueverenigingen verzonden.

Dit programma vind je hier*.

De Korfbal League start vrijdagavond 23 oktober met het duel tussen TOP/SolarCompleet en Fortuna/Delta Logistiek.

Het complete Korfbal Leagueprogramma, inclusief de nog vast te stellen aanvangstijden van de duels, wordt voor de start van de Korfbal League verwerkt op korfballeague.nl.

Indelingen zaalcompetitie

Checken bij welke verenigingen je favoriete team in de zaal ook alweer is ingedeeld? De indelingen (veld en zaal) vind je op de website van het KNKV.

Programma veldcompetitie

Begin september gaat de veldcompetitie van start en gaat het dus, voor het eerst sinds half maart, weer echt om de knikkers. Meer informatie over het programma van de veldcompetitie vind je in dit KNKV-nieuwsbericht.

*geel gearceerd: midweekse speelronde Korfbal League
*blauw gearceerd: afwijkende midweekse speeldag Korfbal League

Foto: Erwin Bartman, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

De held van... Nik van der Steen
Korfbal League Topkorfbal
De held van... Nik van der Steen

In deze korfballoze periode vragen we (oud)korfballers wie hun held is. Tegen wie keken zij op toen zij begonnen met korfballen, wie was hun voorbeeld? En wat passen ze toe in het eigen spel of leven? Deze week de topschutter van Fortuna/Delta Logistiek: Nik van der Steen.

Lees meer
Korfbal League Recap #17
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal League Recap #17

In Wormer stuntte GG/IJskoud de Beste met een overwinning op KZ/Thermo4U. Hiermee ontloopt Groen-Geel rechtstreekse degradatie. Fortuna/Delta Logistiek versloeg met DOS’46 met een ruim verschil en is daarmee zeker van seizoensverlenging. Op zondag stelde LDODK/Rinsma Modeplein ook een plaats in de play-offs veilig door een degelijke overwinning op Blauw-Wit (A) te boeken.

Lees meer
Korfbal League Recap #10
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal League Recap #10

Na speelronde tien zijn we over de helft van de reguliere competitie in de Cashback World Korfbal League. De eerste wedstrijd op deze bomvolle zaterdag was direct een zeer enerverend duel tussen PKC/SWKGroep en Fortuna/Delta Logistiek. In Amsterdam regende het doelpunten in de erg spannende degradatiekraker tussen Blauw-Wit en DVO/Accountor, in Sassenheim maakten TOP/SolarCompleet en KZ/Thermo4U het elkaar erg lastig en de noordelijke ploegen kwamen allebei tot winst.

Lees meer

Topartikelen

Ereklasse Korfbal League Topkorfbal
Hansen (Blauw-Wit) over ernstige blessure: 'Het was pure pech'
Internationaal TeamNL Korfbal U21, U19, U17
Op Papendal: TeamNL Korfbal en U21 mogen blijven trainen