Skip to the main content

Programma Korfbal League bekend

Korfbal League

Vrijdagochtend heeft het KNKV het programma voor het Korfbal Leagueseizoen 2020/2021 naar de Korfbal Leagueverenigingen verzonden.

Dit programma vind je hier*.

De Korfbal League start vrijdagavond 23 oktober met het duel tussen TOP/SolarCompleet en Fortuna/Delta Logistiek.

Het complete Korfbal Leagueprogramma, inclusief de nog vast te stellen aanvangstijden van de duels, wordt voor de start van de Korfbal League verwerkt op korfballeague.nl.

Indelingen zaalcompetitie

Checken bij welke verenigingen je favoriete team in de zaal ook alweer is ingedeeld? De indelingen (veld en zaal) vind je op de website van het KNKV.

Programma veldcompetitie

Begin september gaat de veldcompetitie van start en gaat het dus, voor het eerst sinds half maart, weer echt om de knikkers. Meer informatie over het programma van de veldcompetitie vind je in dit KNKV-nieuwsbericht.

*geel gearceerd: midweekse speelronde Korfbal League
*blauw gearceerd: afwijkende midweekse speeldag Korfbal League

Foto: Erwin Bartman, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Korfbal League Recap #9
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal League Recap #9

Speelronde negen van de Cashback World Korfbal League: we trapten af met PKC/SWKGroep vs. DOS’46. Een tumultueuze wedstrijd waarin DOS’46 uiteindelijk het hoofd koel hield en met de punten aan de haal ging. Op zondag was Blauw-Wit in eigen hal te sterk voor KZ/Thermo4U.

Lees meer
Korfbal League Recap #8
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal League Recap #8

Het eerste speelweekend van de Cashback World Korfbal League in 2020 kende een prima start. Met vier wedstrijden op de zaterdagavond was er genoeg te beleven voor de korfballiefhebber. In Bennekom kon DVO/Accountor het PKC/SWKGroep heel moeilijk maken, maar uiteindelijk trokken de Papendrechters in de slotfase aan het langste eind.

Lees meer
De held van... Nik van der Steen
Korfbal League Topkorfbal
De held van... Nik van der Steen

In deze korfballoze periode vragen we (oud)korfballers wie hun held is. Tegen wie keken zij op toen zij begonnen met korfballen, wie was hun voorbeeld? En wat passen ze toe in het eigen spel of leven? Deze week de topschutter van Fortuna/Delta Logistiek: Nik van der Steen.

Lees meer

Topartikelen

Topkorfbal
'Eerste doel is nu om het sporten zelf overeind te houden'
Ereklasse Topkorfbal
Brouwer (TOP): 'Ik zoek juist graag contact met publiek'