Skip to the main content

RTC-toernooien: 23 februari en 2 maart

Topkorfbal U21, U19, U17

Nadat eind 2021 de Korfbal Challenge niet kon doorgaan, treden de RTC-teams (U15, U17, U19) nu woensdag 23 februari en woensdag 2 maart tegen elkaar aan. Daarbij zijn de U15-teams over drie locaties verdeeld.

Op 23 februari strijden in Gorredijk vijf U15-teams tegen elkaar. Op 2 maart nemen de overige U15-teams het tegen elkaar op in Wageningen en Sassenheim. Ook op 2 maart vertonen de U17-teams hun kunsten in Papendrecht en zijn de U19-teams actief in Maarssen.

Voor het gedetailleerde programma van de RTC-toernooien en alle spelersnamen, ga naar korfbal.nl/rtc-toernooien.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Play of the Week #4
Korfbal League Topkorfbal
Play of the Week #4
Nieuw dit jaar is de ‘Play of the Week’. Omdat we van mening zijn dat korfbal veel meer spektakel behelst dan alleen mooie doelpunten. De Play of the Week kan bijvoorbeeld ook een killerblock, een torenhoge rebound, een splijtende pass of een ander bijzonder moment zijn.
Lees meer
Korfbal League 2, Round-Up #4
Korfbal League 2 Topkorfbal
Korfbal League 2, Round-Up #4
Na vier speelronden in de Korfbal League 2 is er nog geen zinnig woord te zeggen over de ranglijst. Alleen Fiks staat nog met lege handen, maar verder kan iedereen op een goede dag van elkaar winnen, zo bleek ook afgelopen zaterdag wel weer. Dat maakt het erg interessant.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #4
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #4
In het mediaoverzicht aandacht voor de derby in Koog aan de Zaan en het duel tussen Fortuna en DOS'46 dat eindigde in een gelijkspel. In het Friesch Dagblad een lang artikel over LDODK-routinier André Zwart.
Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League
Internationaal TeamNL Korfbal
Ran Faber en Bo Oppe toegevoegd aan TeamNL Korfbal